Έσκασε διαζύγιο βόμβα στην Ελληνική showbiz που δεν το περιμέναμε.

Πριν από πέντε χρόνια πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κόρη τους. Σήμερα, το διαζύγιό τους μετρά ήδη 9 μήνες.  Ο χωρισμός- βόμβα αφορά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό, που την περσινή χρονιά οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχει εκδοθεί το συναινετικό τους διαζύγιο!  Τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Ομως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Διαζύγιο βόμβα στην Ελληνική showbiz

Πριν από πέντε χρόνια πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κόρη τους. Σήμερα, το διαζύγιό τους μετρά ήδη 9 μήνες.

Ο χωρισμός- βόμβα αφορά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό, που την περσινή χρονιά οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχει εκδοθεί το συναινετικό τους διαζύγιο!

Τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Το ζευγάρι συνεργάστηκε με επιτυχία τόσο στην εκπομπή «Join us», που προβαλλόταν από τον ΣΚΑΪ, όσο και στο περιοδικό «Down Τown», τον τίτλο του οποίου αγόρασαν μαζί με τους συνεργάτες τους πριν από περίπου δύο χρόνια. Η ίδια έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο πρώην μπασκετμπολίστας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έβλεπε την εκπομπή πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

«Η δουλειά που κάνουμε είναι ιδιαίτερη και έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ατελείωτα ωράρια, που αν δεν είναι κάποιος μέσα σ’ αυτή είναι δύσκολο να τα κατανοήσει. Πιστεύω πως το ότι δουλεύουμε μαζί µε τον Νάσο μας έχει κάνει καλό. Κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει μια ένταση, άνθρωποι είμαστε, αλλά πάντα καταφέρνουμε να βρίσκουμε λύσεις. Μέσα από τη δουλειά έχω εκτιμήσει τον Νάσο ακόμα περισσότερο», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2016 στο πρωινό του Mega, ένα μήνα πριν από την πρώτη συζήτηση στο ακροατήριο.

Σημειώνεται ότι η γνωστή δημοσιογράφος έκανε πρεμιέρα χθες με την εκπομπή «DOT.» στον ΣΚΑΪ, έχοντας στο πλευρό της το συνεργάτη της, Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Πηγή: Ελεύθερος τύπος

Σχόλια