Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία – Είναι το γνωστό ζευγάρι μαζί στην ζωή; Τι δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού;

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Στις private auditions του La Banda Greece, του νέου τηλεοπτικού project στο οποίο συμμετάσχει η Ελένη Φουρέιρα, βρέθηκε η κάμερα το OpenTV και συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα“. Εκεί η ρεπόρτερ της εκπομπής απέσπασε μερικές δηλώσεις από την γνωστή τραγουδίστρια, ανάμεσα στις οποίες ήταν και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

Την αποκάλυψη έκανε πρώτη η εφημερίδα Espresso, στην οποία αναφερόταν πως ο μεγάλος ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή για μια ομάδα του εξωτερικού, και συγκεκριμένα για την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της εκρηκτικής show-woman στο εξωτερικό, δημιούργησε “αναταράξεις” στην σχέση τους και έτσι οι δύο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστές διαδρομές. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από καμία από τις δύο πλευρές.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέρια για τον Αλμπέρτο Μποτία

Η γνωστή performer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου και διέψευσε την ισχύ των δημοσιευμάτων της γνωστής εφημερίδας. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ είμαι πολύ καλά και στην προσωπική μου ζωή και στην επαγγελματική μου ζωή. Η απόσταση είναι κάτι πολύ ψαγμένο για να το φιλοσοφήσεις”

Η Eurovision και η ενδεχόμενη επιστροφή της

Ανάμεσα στις τελευταίες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα, αναφέρθηκε και η ενδεχόμενη εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η ίδια όμως έριξε φως στην υπόθεση λέγοντας:

“Το λέω χρόνια τώρα πως θα ήθελα να πάω Eurovision με την Ελλάδα. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν. Απλά τώρα δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα Εurovision μετά από όλο αυτό. Αφού πήγα”

Σημειώνεται πως η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το Fuego και κατέκτησε την δεύτερη θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία – Είναι ακόμα μαζί το γνωστό ζευγάρι;

Σχόλια