Νέος χωρισμός βόμβα: Ποιο είναι το γνωστό ζευγάρι της showbiz που δεν είναι πλέον μαζί στην ζωή; Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day!

Νέος χωρισμός βόμβα

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες και τον Μιχάλη Μουρούτσο! Το γνωστό ζευγάρι της showbiz φαίνεται να μην είναι μαζί τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος του χωρισμού ήταν πως υπήρχαν κάποια σύννεφα στην σχέση τους τον τελευταίο καιρό, πράγμα που δεν τους επέτρεψε να είναι μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πληροφορήθηκε από δικό της πρόσωπο πως οι δυο τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην σχέση τους, και η ίδια έβαλε την την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής να μάθει περισσότερα. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε

«Ποτέ δεν είμαστε χαρούμενοι όταν μεταδίδουμε μια δυσάρεστη είδηση, ωστόσο, ελπίζουμε ότι αυτά τα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί στη σχέση αυτού του ζευγαριού ίσως να είναι παροδικά και να έχουμε σύντομα μια επανασύνδεση ακόμα πιο παθιασμένη και πιο ουσιαστική. Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν διαφήμιζε ποτέ την σχέση του. Το ζευγάρι, λοιπόν, που φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στη σχέση του είναι η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος»

«Από την στιγμή που ο Μιχάλης πήγε στο Survivor ένιωσε πιο άνετα να μιλήσει για την αγάπη του με την Λάουρα ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες και απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις. Εμένα όταν μου είπε χθες ένας φίλος μου που τους ξέρει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην σχέση τους και ότι μάλλον έχουν χωρίσει, ζήτησα από την δημοσιογράφους της ομάδας μας να το ψάξουν. Η τελευταία κοινή εμφάνιση τους είναι στις 3 Σεπτεμβρίου, στην βάφτιση του Χάρη Γιακουμάτου»

«Κάποιες κοινές φωτογραφίες που υπήρχαν στα social media τους, από τον λογαριασμό του Μιχάλη Μουρούτσου έχουν διαγραφεί. Το ξέρουμε γιατί είναι καταγεγραμμένες. Η Λάουρα από την άλλη δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Αυτές που είναι οι δυο τους και φαίνονται πιο ερωτευμένοι. Ούτε unfollow έχει κάνει. Και εγώ ως γυναίκα το μεταφράζω ότι ίσως υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν και δεν είναι έτοιμη να σβήσει ολοκληρωτικά τις αναμνήσεις που έχει με αυτόν τον άνθρωπο»

Νέος χωρισμός βόμβα: Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Σχόλια