Ιδιαίτερα όμορφο ήταν το συγκινητικό μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για το τέλος του μιούζικαλ “Mamma Mia” στο οποίο πρωταγωνίστησε.

ντοΠοια γνωστή τραγουδίστρια επισκέφθηκε τη Δέσποινα Βανδή στο Mamma Mia;

Φέτος ήταν η χρονιά της. Νέος προσωπικός δίσκος, κριτής στο Rising Star και πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ “Mamma Mia“.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και η Δέσποινα φανερά συγκινημένη ανέβασε μια φωτογραφία της στο θέατρο Ακροπόλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η λεζάντα της συγκεκριμένα έλεγε:

“Χθες βράδυ έζησα μια από τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας μου!Το @mammamiagreece έριξε αυλαία!Το Ντονατεικο έκλεισε! Ένας στίχος ηχεί ακόμη μέσα μου.”Ζήσε και μη σταματάς να γελάς όπως πριν που ήσουν η Dancing queen “!Γιατι ξεχνάμε!Κυλαει η ζωή και μες την καθημερινότητα μας ξεχνάμε πως όλοι κάποια στιγμή υπήρξαμε dancing queen!Και είναι τόσο ωραίο όταν ζούμε στιγμές ανεμελιάς σχεδόν με μια παιδικότητα!Το ξέρω πως μπορεί να είναι δύσκολο με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή όλοι μας αλλά το χρωστάμε στον εαυτό μας και στο παιδί που ζει ακόμα μέσα μας!Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που ένιωσα μαζί σας!Δεν περιγράφονται με λέξεις! Ραντεβού λοιπόν ξανά με το @mammamiagreece το φθινόπωρο!Με τα πρωτοβρόχια! Καλό μήνα!❤️????”

Το συγκινητικό μήνυμα της Δέσποινας Βανδή

Χθες βράδυ έζησα μια από τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας μου!Το @mammamiagreece έριξε αυλαία!Το Ντονατεικο έκλεισε! Ένας στίχος ηχεί ακόμη μέσα μου.”Ζήσε και μη σταματάς να γελάς όπως πριν που ήσουν η Dancing queen “!Γιατι ξεχνάμε!Κυλαει η ζωή και μες την καθημερινότητα μας ξεχνάμε πως όλοι κάποια στιγμή υπήρξαμε dancing queen!Και είναι τόσο ωραίο όταν ζούμε στιγμές ανεμελιάς σχεδόν με μια παιδικότητα!Το ξέρω πως μπορεί να είναι δύσκολο με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή όλοι μας αλλά το χρωστάμε στον εαυτό μας και στο παιδί που ζει ακόμα μέσα μας!Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που ένιωσα μαζί σας!Δεν περιγράφονται με λέξεις! Ραντεβού λοιπόν ξανά με το @mammamiagreece το φθινόπωρο!Με τα πρωτοβρόχια! Καλό μήνα!❤️????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις


 

Σχόλια