Την Δευτέρα 1 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη πρόβα της Demy στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Κιέβου που θα φιλοξενήσει φέτος τον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η πρώτη επίσημη πρόβα της Demy

Στη σκηνή επικρατεί το μπλε χρώμα και οι στάλες τις βροχής, μοιάζει σαν έναστρη νύχτα, ενώ κατά τη διάρκεια του ρεφραίν τα χρώματα γίνονται κόκκινα και λευκά.

Mε εκρού φόρεμα – το οποίο θα είναι και αυτό που θα φορά στον ημιτελικό της ερχόμενης Τρίτης – και έντονο κόκκινο κραγιόν η Demy είναι ανεβασμένη σε μια κατασκευή σαν ασανσέρ στην αρχή του τραγουδιού, όπου κάτω της βρίσκεται κάτι σαν λιμνούλα.

Στην πορεία κατεβαίνει, συναντιέται με τους δυο χορευτές της, οι οποίοι φωτίζονται με έντονα μπλε χρώματα και αναπαριστούν κύκνους. H Demy δε φαίνεται να χορεύει, ενώ υπάρχει κι ένα ολόγραμμα κοριτσιού που κολυμπάει και εμφανίζεται μπροστά από τη Demy και τους δύο χορευτές μας.

Στη γέφυρα του τραγουδιού στροβιλίζονται φουσκάλες γύρω της και η Demy μοιάζει σαν να είναι σε γυάλα με νιφάδες χιονιού. Στο τέλος του τραγουδιού μετακινείται από την πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος της σκηνής, όπου και οι χορευτές της σχηματίζουν μια καρδιά με τα σώματα και τα χέρια τους.

Το όλο concept της Ελληνικής αποστολής το αποκάλυψε και ο ίδιος ο Φωκάς Ευαγγελινός που επιμελείται την Ελληνική παρουσίαση.

“Η Demy βιώνει την αγάπη από διάφορες πλευρές. Στην αρχή, βρίσκεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Κατόπιν ανεβαίνει στα αστέρια: αληθινή, άνευ όρων αγάπη! Συνεχίζοντας το συναισθηματικό της ταξίδι, ανακαλύπτει ξανά την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας, όταν έρχεται αντιμέτωπη με την ενσάρκωση της αγάπης, τον κύκνο. Βρισκόμενη σε ένα υγρό περιβάλλον, βιώνει έντονα αντίθετα συναισθήματα ανησυχίας, έντασης αλλά και αγνότητας. Και είναι η δύναμη αυτής της αγνής αγάπης που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! Μπορεί ακόμα να αντιστρέψει και τη ροή ενός καταρράκτη.”

Την Τρίτη 9 Μαΐου η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο Ημιτελικό και ελπίζουμε στην πρόκριση. Εμείς ευχόμαστε στην Demy και στην Ελληνική αποστολή Καλή επιτυχία!

Η πρώτη επίσημη πρόβα της Demy

Πηγή: OGAE Greece

Σχόλια