Τι θα φορέσει η Demy στον διαγωνισμό της Eurovision; Η αλήθεια είναι πως είμαστε πάρα πολύ περίεργοι για την εμφάνιση της όμορφης και γλυκιάς Demy.

Μετά από ασταμάτητες πρόβες η αποστολή της Ελλάδας στην Eurovision εργάζεται εντατικά για μια πολύ καλή εμφάνιση της Ελληνική συμμετοχής που εκπροσωπείται από την Demy με το τραγούδι, this is love. Η Demy δουλεύει ασταμάτητα για να εμφανιστεί απόλυτα προετοιμασμένη στον ημιτελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο και θα εμφανιστούμε στην θέση #10. Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο People αποκαλύπτει κάποιες μικρές λεπτομέρειες για όσα πρόκειται να δούμε και κάνει μια μικρή περιγραφή του πως θα την δούμε στην σκηνή.

Τι θα φορέσει η Demy στον διαγωνισμό της Eurovision

Τι θα φορέσει η Demy στον διαγωνισμό της Eurovision:

Στην συνέντευξη που παραχώρησε λοιπόν μίλησε για το πως θα είναι το φόρεμα που θα φορά την μεγάλη βραδιά και αν θα είναι κόκκινο, όπως στο βίντεο κλιπ, η Demy απάντησε πως το φόρεμα δεν θα είναι κόκκινο, παρόλο που το κόκκινο έχει προτιμηθεί από διάφορες χώρες που θα λάβουν συμμετοχή στον θεσμό της Eurovision. “Διάβασα πως δεν θέλεις και ανεμιστήρα” σχολίασε ο δημοσιογράφος και η Demy δήλωσε: “Ναι, αυτό το έχω πει για πλάκα. Με ρώτησαν αν θα έχουμε ανεμιστήρες και απάντησα «αποκλείεται!». Ξέρεις, και στα νυχτερινά κέντρα είναι ένα στοιχείο που ενισχύει μια τραγουδίστρια, ανεμίζουν τα μαλλιά. Αλλά εγώ δεν μπορώ, δεν μου αρέσει. Αυτό είναι θέμα γούστου, αλλά και φάσης. Μπορεί σε ένα χρόνο να αλλάξω γνώμη και να μου αρέσει.”

Επίσης ρωτήθηκε αν έχει άγχος και αγωνία για αυτό που ετοιμάζει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος γι ακόμα μια χρονιά θα επιμεληθεί την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision. H Demy παραδέχτηκε πως έχει αγωνία. “Γίνονται αλλαγές ακόμη, δεν είναι ολοκληρωμένο. Είμαι πολύ χαρούμενη με την πρώτη ιδέα που μου έχει πει. Η ιδέα είναι πολύ εμπνευσμένη και αισθητικά είναι κοντά σε όσα μου αρέσουν.”

Αφού μάθαμε τα πρώτα στοιχεία της εμφάνισης της Demy ανυπομονούμε να την δούμε στην σκηνή του Κιέβου, στις 9 Μαΐου.

Σχόλια