The Voice Of GreeceΤο επεισόδιο του The Voice  της Κυριακής, ήταν και το τελευταίο για τα blind auditions.

Από δω και πέρα, αλλάζουν πολλά…

Αλλάζει η μέρα μετάδοσης μα κυρίως οι διαγωνιζόμενοι «πέφτουν στα βαθιά» γιατί περνάμε στα battles.

Δες λοιπόν συγκεντρωμένα, τι έγινε στο κυριακάτικο επεισόδιο που πραγματικά τα είδαμε όλα.

Ξεκινάμε με την Δέσποινα Βανδή η οποία «φώναξε» σε 16χρονη παίκτρια: «Είσαι το The Voice. Υποκλίνομαι στη φωνή σου».

Ο λόγος για την Αρετή Κοσμίδου, η οποία στα 16 της χρόνια ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και έκανε τους coaches να ξανασυστήνονται. Είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου και έχει παρακολουθήσει δυο χρόνια μαθήματα κλασικής κιθάρας. Δεν έχει επαγγελματική εμπειρία στο τραγούδι εκτός από μερικές σχολικές συναυλίες. Κατάφερε να κάνει τη Δέσποινα Βανδή και τον Μιχάλη να γυρίσουν. Η Αρετή διάλεξε την ομάδα του Μιχάλη.


Συνεχίζουμε τον Αντώνη Ρέμο και την ανιψιά της Άννας Βίσση

Η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι  «Οι φίλοι μου χαράματα». Είναι απόφοιτη Μουσικού Λυκείου και απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Δισκογραφικά έχει κάνει ένα single και μερικά digital τραγούδια. Στη Blind Audition κατάφερε να κάνει τον Αντώνη Ρέμο να πατήσει το κουμπί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

 

Περνάμε τώρα σε μια διαγωνιζόμενη που ο πατέρας της έχει γράψει ένα από τα πιο γνωστά λαϊκά τραγούδια.

Και φυσικά δεν είναι άλλο από το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» που ερμήνευσε η Άντζελα Δημητρίου. Η Αθηνά Γεωργοπούλου κατάφερε να κάνει αίσθηση με αυτό το κομμάτι. Είναι η κόρη του Γιώργου Γεωργόπουλου που έγραψε το κομμάτι. Έχει σπουδάσει κλασσικό πιάνο, τραγούδι και θεωρητικά. Στη Blind Audition κατάφερε με τις φωνητικές της ικανότητες να κάνει τον Αντώνη Ρέμο να γυρίσει.

 

Ακολουθούν δυο απορρίψεις που σίγουρα, μέχρι και σήμερα η Μελίνα Ασλανίδου και η Δέσποινα Βανδή μετανιώνουν.

Ξεκινάμε με την Μελίνα Ασλανίδου που είπε σε διαγωνιζόμενη «Θυμώνω με τον εαυτό μου αλλά έχει κλείσει η ομάδα μου. Όταν έρθω Κρήτη έλα να με βρεις».

Μιλάμε για την Ιωάννα Καρανίκα από την Κρήτη τραγούδησε το κομμάτι «Λάθος». Κανείς από τους coaches δεν γύρισε κάνοντας την Μελίνα Ασλανίδου να στενοχωρηθεί καθώς δεν μπορούσε να την επιλέξει γιατί είχε συμπληρώσει τις φωνές για την ομάδα της. «Είναι τόσο δύσκολο. Θα αρχίσω να κλαίω. Πρώτα θυμώνω με τον εαυτό μου και έχει κλείσει η ομάδα μου. Εμείς θα βρεθούμε στο Ηράκλειο τη Κρήτης και θα τραγουδήσουμε»
Μετά η Δέσποινα Βανδή στεναχωρημένη είπε «Δεν ξέρω γιατί δεν πάτησα το κουμπί. Αν έκανα live θα σε έπαιρνα μαζί μου»

Πρόκειται για την 18χρονη Κατερίνα όπου ενώ τραγούδησε καλά δεν κατάφερε να κερδίσει τους coaches. Όταν γύρισαν, είδαν πόσο μικρή ήταν και το μετάνιωσαν. «Δεν ξέρω γιατί δεν πάτησα το κουμπί», είπε η Δέσποινα Βανδή.

 

Λίγο πριν το τέλος σας έχουμε μια συνεργάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η Κέλλυ Πρωτόπαπα αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη της και έτσι  κατάφερε να περάσει στα Battles.

Έκανε και τους 4 coach  να γυρίσουν και επέλεξε να πάει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

 

Για το τέλος, αφήσαμε έναν νυν συνεργάτη της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου και πρώην παίκτη αντίστοιχου talent show.

Μιλάμε φυσικά για τον Δημήτρη Τικτόπουλο ο οποίος επέλεξε να τραγουδήσει το κομμάτι «We are the champions».

Κατάφερε να γυρίσει και τους 4 Coaches ενώ τον ήθελαν στην ομάδα τους αλλά τελικά μετά από τη διαπραγμάτευση που ακολούθησε, επέλεξε την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Σχόλια