Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος - Ένα ή ΚανέναΟ τίτλος της μουσικής παράστασης «Ένα ή κανένα» μαρτυρά, την πολυαναμενόμενη αυτή συνεργασία της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου στο Pantheon Theater, με την σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Κακλέα.

Το GetGreekMusic ήταν εκεί και μεταφέρει όσα έγιναν

Πρόκειται για μια μουσική συνεύρεση που την ήθελε πολύ τόσο η Άννα Βίσση όσο και ο Αντώνης Ρέμος κι αυτό φαίνεται από το πρώτο λεπτό που βρίσκονται μαζί επί σκηνής. Το Pantheon Theater (πρώην Αθηνών Αρένα), έχει μετατραπεί σ’ έναν αμιγώς ζεστό θεατρικό χώρο, όπου ο θεατής απολαμβάνει από μια διαφορετική οπτική τους δυο καλλιτέχνες.

Η ώρα περνά, τα φώτα χαμηλώνουν και ο κόσμος κάθεται αναπαυτικά ενώ η αυλαία ανοίγει. Δυο σκάλες δεξιά και αριστερά βρίσκονται πάνω στην σκηνή και πάνω σε αυτές εμφανίζονται η Άννα με τον Αντώνη όπου και ερμηνεύουν το νέο ομώνυμο ντουέτο – της παράστασης- ένα ή κανένα.

Η ιστορία τους, ξετυλίγεται μέσα από τα τραγούδια τους, γνωστά ή όχι στο κοινό. Κομμάτια όπως, «Πράγματα», «Σ’ εκδικήθηκα», «Δεν θα υπάρξει άλλο», «Με την πόρτα ανοιχτή», κ.α, τα ακούσαμε σε μια διαφορετική εκτέλεση που αποτέλεσε για πολλούς έκπληξη. Με το τραγούδι «Τα Σάββατα» έκλεισε το πρώτο μέρος.

Το σκηνικό αλλάζει αμέσως και έρχεται ένας ήχος της βροχής και ουρλιαχτά από τους fannatics. Είναι η στιγμή που η Άννα ερμηνεύει μοναδικά την «Μεθυσμένη πολιτεία». Ακολουθούν τραγούδια όπως το «Φως», «Ένα σου λέω», «Ο δρόμος», «Μαύρα γυαλιά», «Ελένη», «Παραλύω», κ.α

Μετά από αυτό το μέρος ακολουθεί ένα διάλειμμα και μόλις επιστρέφουν, σειρά έχει ένα πρόγραμμα λίγο πιο κεφάτο με την πλήρη συμμετοχή του κόσμου. Έτσι, βρίσκει τα παιδιά που συμμετέχουν στην παράσταση να ερμηνεύουν κομμάτια όπως, «Ένα χρόνο το περισσότερο» ενώ οι Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος μπαίνουν μαζί στη σκηνή μαζί πάνω σε μια βέσπα τραγουδώντας κομμάτια όπως «Λάμπω», «Τρέμω», «Αυτός που περιμένω», «Μη ζητάς συγγνώμη», «Σαν εμένα καμιά»

Ρυθμός και σκηνικό party μας συγκρατεί με δυσκολία στις θέσεις μας, ώσπου στο τέλος όλος ο κόσμος είναι όρθιος τραγουδώντας μαζί με τους δύο καλλιτέχνες, «Κραυγή», «Έχω εσένα», «Δεν είναι ψέμα», «Αγάπη υπερβολική» και με αυτό τον τρόπο κλείνουν αυτή την ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Από την Εβίτα Μακ.

Pantheon Theater

Πειραιώς 166, Αθήνα

Ώρες και ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη: 21.00-24.00, Παρασκευή και Σάββατο: 22.00 – 01.00, Κυριακή: 20.00 – 23.00

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 3471111

Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:

ΖΩΝΗ A: 50 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ B: 45 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Γ: 40 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Δ: 35 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Ε: 30 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ ΣΤ: 25 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Ζ: 20 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Η: 15 ΕΥΡΩ.

 Εισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ

30% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών αποκλειστικά με την παρουσία τους στο ταμείο (δεν ισχύει για τηλεφωνικές κρατήσεις και κρατήσεις μέσω internet).

Το Pantheon Theater νοιάζεται και προβλέπει για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας και προσφέρει ειδική έκπτωση ενώ στο χώρο υπάρχει πρόβλεψη θέσεων για αναπηρικά καροτσάκια.

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

 

Σχόλια