"Ράγισμα" - Νέο τραγούδι από την Αποστολία Ζώη
Η Αποστολία Ζώη στον Τελικό του Your Face Sounds Familiar μεταμορφώθηκε σε Τάνια Τσανακλίδου ερμηνεύοντας το κομμάτι “Γερνάω μαμά”, σε μία από τις πιο συγκινητικές ερμηνείες που έχουν λάβει χώρα στο show μεταμορφώσεων.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό “7 Μέρες Tv” για το λόγο που επέλεξε το συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που την συγκίνησε:
“Αυτό το κομμάτι είναι αποκλειστικά της Τάνιας, είναι δική της, προσωπική υπόθεση. Απλώς εγώ το «δανείστηκα», γιατί την ενσάρκωσα κιόλας, και είναι όντως προσωπική μου υπόθεση, καθώς είχε κατέβει και η οικογένεια μου στο live και ήταν μια πολύ ωραία συγκυρία να τραγουδήσω κάτι που την αφορά. Χαίρομαι πάρα πολύ που ακούμπησε τον κόσμο και το πιο συγκινητικό που άκουσα είναι που με πλησίασε μια κοπέλα και μου είπε: «Με το που το άκουσα, πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο και της είπα ότι την αγαπάω και, πίστεψε με, δεν της το έχω πει ποτέ». Αυτό ήταν το πιο συγκινητικό που άκουσα.”

Ενώ συνέχισε:
“Μα αυτό ήταν η δική μου πρόθεση. Πέρα από το εσωτερικό, το δικό μου, το να βρεθεί ένας άνθρωπος να απλοποιήσει τη ζωή του και να φέρει τους γονείς του πιο κοντά με δύο λόγια καλά -γιατί συνήθως είμαστε σκληροί απέναντι στους γονείς μας-, είναι μεγάλη νίκη. Όταν βλέπω τον κόσμο που μου έλεγε τέτοια πράγματα στο στούντιο, όπως η συγκεκριμένη κοπέλα, νιώθω τρομερά ολοκληρωμένη μέσα μου.

 

Σχόλια