Η απάντηση της Πάολα σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για κείνη η Ελένη Βιτάλη ήταν ίσως η ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας. Η Πάολα θέλησε να βάλει τέλος στα όσα συζητιούνται με την στάση που κρατάει για το εν λόγω θέμα.

Η απάντηση της Πάολα

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στις πρόβες των MAD VMA που διεξάγονται σήμερα και πολλοί καλλιτέχνες, παρά την πίεση του χρόνου, έκαναν μερικές δηλώσεις.

Η Πάολα ρωτήθηκε για την ηλικία της, την έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλιά της, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε εναντίον της η Ελένη Βιτάλη. Η ίδια δεν θέλησε να πει κάτι συγκεκριμένο και αρκέστηκε στο ότι δεν απαντάει σε τέτοιες ερωτήσεις, αποφεύγοντας με διακριτικό τρόπο να τοποθετηθεί., όντας όπως πάντα ευγενική και γλυκιά.

Προφανώς και είναι προσηλωμένη στη δουλειά της και στην μικρή της κόρη, την Παολίνα και δεν επηρεάζεται από αρνητικά σχόλια, δείχνοντας δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό της.

Από τα παρακάτω στιγμιότυπα βλέπουμε πως θα τραγουδήσει σήμερα το νέο της κομμάτι. Στην κάμερα του ”Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω” μίλησαν κι άλλοι καλλιτέχνες, ενώ από τις πρόβες παίρνουμε μια γεύση για το τι θα δούμε.

Η απάντηση της Πάολα

 

Σχόλια