Αντώνης Ρέμος – Αφιέρωμα

Αντώνης Ρέμος

Όλοι γνωρίζουμε τον Αντώνη Ρέμο, λίγοι ξέρουμε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Πασχαλίδης. Στις 19 Ιουνίου το 1970 ένας λαμπρός τραγουδιστής γεννιέται.

Ο Αντώνης Ρέμος μας έχει χαρίσει αναμφισβήτητα σπουδαία τραγούδια που μας συντροφεύουν σε διάφορες στιγμές της ζωής μας.Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 1996 με τίτλο “Αντώνης Ρέμος“. Ο δίσκος γίνεται χρυσός κι λίγο αργότερα πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία γίνεται το “Τι ήμουνα για ΄σένανε;” , το “Μην απορείς” και το “Εμείς“. Έτσι ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε να οδεύει τον δρόμο της επιτυχίας.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το ντουέτο του , το 1997, με την Καίτη ΓαρμπήΑσυμφωνία Χαρακτήρων“.

Ο επόμενος δίσκος του Αντώνη Ρέμου κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1998  με τον τίτλο “Καιρός Να Πάμε Παρακάτω“. Σε μικρό χρονικό διάστημα γίνεται χρυσός και μετέπειτα πλατινένιος.

Το 1999 κυκλοφόρησε κι άλλον δίσκο ο Αντώνης Ρέμος με τίτλο “Πάλι απ’ την αρχή“.  Ένας ακόμη χρυσός δίσκος στη συλλογή του Αντώνη Ρέμου. Επιτυχίες γίνονται αμέσως τα “Μη ζητάς συγγνώμη“,”Μόνος μου“,”Ποιο κορμί σε ταξιδεύει“,”Μείνε“, “Απόδειξέ το“, “Μόνο μη μου πεις πως μ΄αγαπάς“.

Το 2000 κυκλοφόρησε το soundtrack “Η αγάπη είναι ελέφαντας” για την ομότιτλη ταινία.

Διπλός ηχογραφημένος δίσκος με τίτλο “Μια Νύχτα Μόνο” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2001 ενώ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το CD single “Όλος Ο Κόσμος Είσαι Εσύ” περιλαμβάνοντας τα τραγούδια “Έλα να με τελειώσεις “και “Δεν έχω που να πάω“.

Επόμενο Album του Αντώνη Ρέμου με τίτλο “Καρδιά Μου Μην Ανησυχείς” κυκλοφόρησε το 2002 και έγινε τριπλά πλατινένιο.

Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε Album με τίτλο “Μια Αναπνοή” . Μεγάλα σουξέ γίνονται τα τραγούδια “Μια Αναπνοή“,”Στόμα Με Στόμα“,”Ποια Νομίζεις Πως Είσαι“,”Εγώ Είμαι Εδώ“,”Μα Δε Γίνεται“,”Τώρα Σε Θέλω“,”Ναφθαλίνη“. Ο δίσκος έγινε τρεις φορές πλατινένιος.

Το 2004 κυκλοφόρησε το CD single “Χαμογέλασε” και τον δίσκο “Live“.

To 2005 έναν ακόμη πλατινένιο δίσκο αποκτάει ο Αντώνης Ρέμος με τίτλο “Σαν Άνεμος“. Στο τραγούδι “Σαν άνεμος” συμμετέχει και η Μαρινέλλα. Το 2006 κυκλοφόρησε το “Σαν Άνεμος Special Edition“. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε δίσκο “Best of” ο οποίος δεν άργησε να γίνει κι αυτός πλατινένιος.

Αλήθειες και ψέματα” είναι ο τίτλος της δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε το 2008. Μερικά από τα τραγούδια που ξεχώρισαν είναι τα  “Ποτέ“,”Εκατό φορές κομμάτια“,”Έχω εσένα“,” Κάθε φορά που σε θυμάμαι“,”Δυο ψέματα“,”Μέχρι το τέλος του κόσμου“,”Προσωπικά“.

Το 2009 κυκλοφορεί ένα CD single με τίτλο “2 Ιστορίες Αγάπης” όπως και το 2010 με τίτλο “Κομμένα πια τα δανεικά“.

Το 2011 κυκλοφόρησε νέο δίσκο “Κλειστά τα στόματα“.  Αγαπημένα κομμάτια γίνονται τα “Η Νύχτα Δυό Κομμάτια“,” Φεγγάρια Χάρτινα“,” Δεν Κατάφερα“,” Τώρα Επιζώ“,” Είναι Στιγμές“, “Κλειστά Τα Στόματα“.

Η Καρδια Με πηγαίνει εμένα” είναι ο τίτλος της δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε το 2013. Τα “Τα Σάββατα“,” Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα “,”Μπορεί Να Βγω“,” Βρέξε Ουρανέ Εγωισμό“,” Μην Ξαναρθείς “,”Αναπάντητα“,” Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος” έγιναν αμέσως τεράστιες επιτυχίες.

Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε νέο δίσκο “Γίνεται“. Για πρώτη φορά ο Αντώνης Ρέμος συμμετέχει σε μουσικό Talent Show ως coach στο “The Voice of Greece“. To ίδιο και το 2015 , μάλιστα είναι και νικητής coach.

Φέτος κυκλοφόρησε νέα δισκογραφική δουλειά “Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς” που ήδη έχουν ξεχωρίσει κομμάτια όπως τα “Λένε”,”Δωσ’ Μου Μια Αγκαλιά“,”Όλος Δικός Σου“. Συμμετέχει , επίσης σε καινούριο μουσικό Talent Show ,το “Rising Star“.

Σχόλια