Άννα Βίσση: Δείτε την εμφάνισή της στα Mad VMA 2016 & Το τιμητικό βραβείο για την καριέρα της (φωτογραφίες & βίντεο)
Η Άννα Βίσση μετά από 7 χρόνια απουσίας από τα μουσικά βραβεία του Mad, επανήλθε δυναμικά στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2016 by Coca Cola and Viva Wallet με μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια βραβεύτηκε με το Τιμητικό βραβείο για το σύνολο της καριέρας της, με την ίδια να το αφιερώνει στα δύο εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα.
Την απονομή έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός, με την Άννα Βίσση να δηλώνει κατά την παραλαβή του βραβείου:
“Θέλω να πω κάτι αστείο στην αρχή. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω… Από την ώρα που το σκέφτηκα λέω “Θα το πω” Παλιά, λέγαμε ότι δεν είναι καλό πράγμα να σου λένε σε αυτή τη δουλειά ότι είσαι ένα πολύ καλό παιδί – το ένα ήταν αυτό – και το άλλο να πάρεις τιμητικό βραβείο… Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ… Όμως, τώρα που το παίρνω, συγκινούμαι, χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι ευγνώμων και με κάνει να πάω πάρα πολλά χρόνια πίσω… Όταν ήμουνα περίπου 15 χρονών, όπου όταν ξεκινούσα τότε, νομίζω ότι δε με ένοιαζε τίποτα. Με ένοιαζε μόνο να τραγουδάω και … να τραγουδάω και να τραγουδάω… Κανένα άγχος, τίποτα… 40 χρόνια μετά βέβαια – και όχι μόνο 40, είναι λίγο παραπάνω Φωκά – νομίζω ότι έχω τα ίδια ακριβώς συναισθήματα… Δεν είναι ότι δε με νοιάζει, απλά ξεπερνάω αυτό που κάνω και με νοιάζει το επόμενο βήμα. Λοιπόν, έχω κάνει πάρα πολλά, θέλω να κάνω κι άλλα!”

Ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τη βοήθησε να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα, την οικογένειά της, το Νίκο Καρβέλα, την Panik Records, το Mad TV, τον Φωκά Ευαγγελινό και το επίσημο fanclub της, Fannatics.gr.


Μετά την απονομή, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή των Mad VMA παρουσιάζοντας δύο τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, το “Συνέντευξη” και το “Ξανά μανά”.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Άννας Βίσση:

Σχόλια