Ένα ή ΚανέναΗ Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος καθώς πλησιάζουν στο τέλος των εμφανίσεων τους ένιωσαν την ανάγκη να μιλήσουν για την συνεργασία τους…

Η επιτυχημένη μουσική παράσταση «Ένα ή Κανένα» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο φτάνει στο τέλος της, την Κυριακή 30 Απριλίου.

Έτσι, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το προτελευταίο και οι δυο καλλιτέχνες θέλησαν να μοιραστούν με τον κόσμο συναισθήματα και σκέψεις που τους δημιουργήθηκαν από τις πρόβες μέχρι και την στιγμή που ανέβαιναν στην σκηνή για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μας διασκεδάσουν.

Αφού πρώτα υποσχέθηκε ο ένας στον άλλον ότι θα θυμούνται για πάντα αυτήν τη συνεργασία και θέλουν να επαναληφθεί, μας αποκάλυψαν ότι το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν από κοινού συναυλίες! 

Η Άννα Βίσση δήλωσε για τον Αντώνη Ρέμο: «Αγαπούσα τη φωνή του, τώρα την ερωτεύτηκα. Δουλέψαμε μαζί την κατάλληλη στιγμή».

Ενώ από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Θα της αφιερώσω ένα τραγούδι του αγαπημένου μου Γιάννη Πάριου, το ποιος να συγκριθεί μαζί της». Αυτό τα λέει όλα.

Δείτε ότι είπαν η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος εδώ

Σχόλια