Αντώνης ΡέμοςΣτο σημερινό Flashback θυμόμαστε τον Αντώνη Ρέμο στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Αντώνης Ρέμος (πραγματικό όνομα Αντώνης Πασχαλίδης) γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1970 στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια και από το 1980 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα.

Το Πάσχα του1995 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, έχοντας ήδη διαγράψει μια πορεία στην συμπρωτεύουσα, στο κέντρο «Διογένης Palace» δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάριο Τόκα ενώ την ίδια χρονιά υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται με τη βοήθεια του παραγωγού του Σταύρου Αραπίδη σε μία δισκογραφική καριέρα καθώς έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται έντονα το όνομά του ως νέου μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Αντώνης Ρέμος» και επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των συνεργατών του, καθώς γίνεται μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος. Είναι πλέον ο πιο νέος και ελπιδοφόρος λαϊκός τραγουδιστής και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία την ίδια και την επόμενη χρονιά στις ζωντανές του εμφανίσεις, στις «Χάντρες» και στο «Διογένης Palace».

Ο Αντώνης Ρέμος είναι μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, επικοινωνιακός, δημιουργικός, γεμάτος ιδέες, αυθόρμητος σαν παιδί και ώριμος σαν ενήλικας, κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά κι αυτό μέχρι σήμερα τον έχει δικαιώσει.

Η αγάπη του κόσμου ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο και τις Ηπείρους (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Ν. Αφρική) η επιτυχία είναι δεδομένη.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες όπως, Μαρινέλλα, Έλενα Παπαρίζου, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Γιώργο Νταλάρα, Άννα Βίσση και πολλούς ακόμα.

Έχει στο δυναμικό του 20 προσωπικούς δίσκους.

Σχόλια