Το GetGreekMusic γυρίζει το χρόνο πίσω σε ανατριχιαστικές οντισιόν talent shows, σε αξέχαστες φωνές, σε άτομα που σε τράβηξαν να τους προσέξεις από την πρώτη τους νότα.

Τι θα δούμε απόψε στον Ημιτελικό του X Factor

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει πολλά μουσικά talent shows στην Ελληνική τηλεόραση.

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε ταυτιστεί, ανατριχιάσει, ενθουσιαστεί με κάποιον διαγωνιζόμενο.

Πολλοί από αυτούς για μερικούς ανεξήγητους λόγους δεν προχώρησαν καν μέχρι τα live shows, ωστόσο εμείς τους οφείλουμε ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ για εκείνα τα 3 λεπτά μουσικής μαγείας που μας χάρισαν.

Ανατριχιαστικές οντισιόν talent shows

Βασίλης Παχής (X Factor 2008)

Ο Βασίλης έκανε τους κριτές να δακρύσουν με την ερμηνεία του στο τραγούδι “Της Άρνης το νερό” αλλά και στο “Τζιβαέρι“.

Nini Shermadini (X Factor 2009)

Η 21χρονη τότε Νίνι ενθουσίασε τόσο με την ερμηνεία της στο “I will always love you” όσο και στο Ελληνικό “Το σώμα που ζητάς” προς έκπληξη των κριτών που γνώριζε τόσο καλά Ελληνικά.

Hovig Demirjan (X Factor 2009)

Ο Hovig ερμήνευσε το “Ποτέ” και άφησε άφωνους τους κριτές με τα γυρίσματα του. Πέρασε στα live shows ενώ τον απολαύσαμε και στην Eurovision 2017 με την Κύπρο.

Έλενα Παπαπαναγιώτου (X Factor 2010)

Αν και μόλις 16 χρονών, η Έλενα έβαλε τα γυαλιά στους κριτές που την αμφισβήτησαν. Ερμήνευσε το “I Will always love you” και τους συγκλόνισε. Χρόνια μετά, η Έλενα συμμετείχε και στον 2ο κύκλο του The Voice of Greece.

Χρυσή Ανδρέου (X Factor 2010)

Η Χρυσή έφερε ένα ευχάριστο και καλοκαιρινό κλίμα στο πλατώ του παιχνιδιού με το τραγούδι “Το καλοκαιράκι” με αποτέλεσμα να περάσει με τις ευχές και των 4 κριτών.

Ναταλί Μαστραντώνη (X Factor 2010)

Η Ναταλί αρχικά εντυπωσίασε τους 3 από τους 4 κριτές με το “La vie en rose” ενώ με το “Χάρτινο το φεγγαράκι” πήρε και το 4ο ΝΑΙ από την Κατερίνα Γκαγκάκη. Ο Γιώργος Θεοφάνους μάλιστα είπε χαρακτηριστικά “Τέτοια ησυχία δεν είχαμε ποτέ όμως 3 χρόνια τώρα. Έχεις 3 ΝΑΙ, μακάρι να είχα πιο πολλά να σου δώσω. 4 μπορώ να σου δώσω, ένα και γω. Αλλά είσαι για πολλά περισσότερα.”

Αντιγόνη Ψυχράμη (Greek Idol 2010)

Η Αντιγόνη πέρασε διθυραμβικά στην επόμενη φάση ερμηνεύοντας τα τραγούδια “Out here on my own” και την “Συναυλία“.

Μαλού Κυριακοπούλου (Greek Idol 2011)

Η Μαλού έκανε το ντεμπούτο της τότε και ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή. Οι κριτές έμειναν έκπληκτοι με την φωνή και την παρουσία της.

Αίμιλη Χαραλάμπους (The Voice of Greece 2014)

Η Αίμιλη ερμήνευσε το τραγούδι “Άνθρωποι μονάχοι“. Όσο έφτανε στην κορύφωση του κομματιού τόσο περισσότεροι κριτές γύρισαν την καρέκλα τους. Η μητέρα της δε ξέσπασε σε κλάματα.

Άκης Παναγιωτίδης (The Voice of Greece 2015)

Ο Άκης με το “Skyfall” έκανε και τους 4 κριτές να γυρίσουν από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Απίστευτο ε;

Τάνια Μπρεάζου (X Factor 2016)

Η Τάνια έκανε τους κριτές και κυρίως τον Γιώργο Θεοφάνους να πάθει την πλάκα του όταν την άκουσε να ερμηνεύει το “Hero“. Προσπαθώντας να την “ψαρώσει” της ζήτησε και ένα Ελληνικό κομμάτι. Εκείνη ερμήνευσε το “Τζιβαέρι“, κριτές και κοινό ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πέρασε άνετα στην επόμενη φάση.

Γιώργος Κυδωνάκης (The Voice of Greece 2016)

Ο Γιώργος με το “The Blower’s daughter” ανατρίχιασε όλο το πλατώ με τους κριτές να πατάνε το “Σε θέλω” διαδοχικά. Ο Σάκης Ρουβάς ειδικά δεν μπορούμε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Cynthia Veronica Zietara (Rising Star 2017)

Η αποκάλυψη του Rising Star. Η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να σηκωθεί όρθια και να την χειροκροτήσει βάζοντας μάλιστα τα κλάματα.

Σάββας Σαββίδης (X Factor 2017)

Ο Σάββας με το “Σμαράγδια και ρουμπίνια” και με ένα άκρως συγκινητικό τραγούδι για τον παππού του κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος πολλών στις οντισιόν.

Σχόλια