Αμαρυλλίς και Αρναούτη φαίνεται πως είναι στα μαχαίρια με αφορμή τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Δείτε τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια για τις δυο συνεπιβάτες στο μοιραίο αμάξι και την σκληρή απάντηση της Μίνας Αρναούτη.

Αμαρυλλίς - Αρναούτη

Κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα στην γνωστή τραγουδίστρια και τις δυο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής του αγαπημένου όλων μας Παντελή Παντελίδη.

Αμαρυλλίς - Αρναούτη

Η αρχή έγινε με την Αμαρυλλίς η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της χαρακτήρισε αδικαιολόγητη και αψυχολόγητη την στάση των δυο κοριτσιών μετά το θάνατο του Παντελή.

Αμαρυλλίς και Αρναούτη | Η κόντρα

Πιο αναλυτικά: ”Δεν θα είχα σε καμία περίπτωση αυτή τη στάση, την οποία έχουν δείξει αυτά τα δυο κορίτσια. Η οποία είναι αδικαιολόγητη, αψυχολόγητη ή μπορεί να είναι δικαιολογημένη γιατί δεν ξέρω τι μπορεί άλλο να κρύβεται πίσω από όλο αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων. Επιπλέον διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με τον Παντελή Παντελίδη” είπε μεταξύ άλλων η όμορφη τραγουδίστρια.

Αμαρυλλίς - Αρναούτη

Η Μίνα που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο μέσα από το προφίλ της στο Facebook, όπου συχνά πυκνά κάνει διάφορα status που προκαλούν την κοινή γνώμη, απάντησε στην διάσημη τραγουδίστρια χαρακτηρίζοντάς την ”ατάλαντη”!

Η Μίνα δεν πήρε θέση για τις δηλώσεις της ερμηνεύτριας και να δεν απάντησε σχετικά με το τροχαίο και τη συμπεριφορά της μετά από αυτό, παρά θεώρησε πως έπρεπε να κρίνει το ταλέντο της τραγουδίστριας, κάτι που φυσικά δεν σχετίζεται με τις δηλώσεις της ούτε με το μοιραίο συμβάν.

Δείτε την τοποθέτηση της Αρναούτη

Σχόλια