Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου θέλουν να προχωρήσουν και άλλο την σχέση τους.

Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου

Η γοητευτική ηθοποιός και ο γνωστός µουσικός έχουν ξεκινήσει από νωρίς τις καλοκαιρινές τους εξορµήσεις, µε την πανέµορφη Τόνια να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπηµένου της και να τον ακολουθεί πιστά στις συναυλίες που δίνει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έχοντας πλέον δοκιµάσει αυτή την καθηµερινή τριβή και συγκατοίκηση στα δωµάτια ή στα ξενοδοχεία όπου επιλέγουν να µείνουν λόγω περιοδείας σε διάφορους όµορφους προορισµούς της χώρας µας, φαίνεται να περνούν µε µεγάλη επιτυχία την πρώτη σηµαντική δοκιµασία της σχέσης τους. Το ζευγάρι, σύµφωνα µε πληροφορίες από το περιβάλλον του, σκοπεύει στα µέσα Σεπτεµβρίου, οπότε και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του ο Κωστής Μαραβέγιας, να ψάξει πιο επισταµένα για το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά του.

Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου προχωρούν τη σχέση τους

Σκέφτονται να αφήσουν άµεσα τα σπίτια όπου ζούσαν µέχρι τώρα σε Κεραµεικό και Γκάζι και να βρουν ένα στο κέντρο της Αθήνας, για να µοιράζονται την καθηµερινότητά τους“, αποκαλύπτει στη Realnews στενός τους φίλος, επισηµαίνοντας πως είναι και οι δύο λάτρεις του κέντρου και δεν σκοπεύουν να αποµονωθούν σε κάποιο προάστιο στα βόρεια ή στα νότια της Αττικής. “Είναι η πιο πιστή του θαυµάστρια, είναι συνέχεια δίπλα του και το απολαµβάνει. Η Τόνια είναι η µούσα του. Είναι τρισευτυχισµένη στο πλευρό του. Είναι συνεχώς µαζί. Καταφέρνουν και συνδυάζουν µοναδικά τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις του Κωστή µε διάφορες εξορµήσεις σε µέρη όπου εµφανίζεται“, αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού.

Πρόσφατα, µάλιστα, το ζευγάρι ταξίδεψε µέχρι την πανέµορφη Μάνη. Οι δυο τους έµειναν σε πολυτελή ξενοδοχειακή µονάδα στο Νέο Οίτυλο Λακωνίας, απολαµβάνοντας µοναδικές στιγµές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, µακριά από τα αδιάκριτα βλέµµατα και τα φλας του φωτογραφικού φακού. Αν και οι δυο τους αποφεύγουν συστηµατικά τη δηµοσιότητα, καθώς θέλουν να κρατούν ως επτασφράγιστο µυστικό την προσωπική τους ζωή, αυτή τη φορά δεν δίστασαν να µοιραστούν µε τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασµούς στα social media όµορφα στιγµιότυπα από την καλοκαιρινή τους εξόρµηση στη Λακωνία, µε φόντο το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεµα της Μάνης. «Εκαναν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του κόλπου του Οιτύλου και περπάτησαν στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταϋγέτου. Ηταν µια µοναδική εξόρµηση, που την είχαν και οι δύο πραγµατικά πολύ ανάγκη», συνεχίζει η ίδια πηγή και καταλήγει: “Το καλοκαίρι προβλέπεται γεµάτο για το ερωτευµένο ζευγάρι, καθώς θα επισκεφθεί πολλά µέρη και διάφορα νησιά της χώρας. Η Τόνια, εξάλλου, θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγαπηµένο της“.

Το ζευγάρι σκόπευε να συνεχίσει µε τον ίδιο µαγικό τρόπο το καλοκαίρι του, όµως οι τραγικές εξελίξεις µε τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανάγκασαν τον Κωστή Μαραβέγια να ακυρώσει κάποιες από τις προγραµµατισµένες συναυλίες του σε ένδειξη πένθους για τους αδικοχαµένους συνανθρώπους µας. Να σηµειώσουµε ότι η Τόνια και ο Κωστής είναι ζευγάρι από τον περασµένο ∆εκέµβριο. Γνωρίστηκαν ένα βράδυ που η γνωστή ηθοποιός επέλεξε για τη διασκέδασή της το νυχτερινό µαγαζί που εµφανιζόταν ο τροβαδούρος του έρωτα και της χαράς. Εκείνη γοητεύτηκε από την έντονη προσωπικότητά του και εκείνος από το πλούσιο ταµπεραµέντο της. Αµέσως τους ένωσε η ροµαντική µατιά µε την οποία βλέπουν και αντιµετωπίζουν τη ζωή. Η σχέση τους είδε το φως της δηµοσιότητας όταν εµφανίστηκαν µαζί στην πρεµιέρα της κινηµατογραφικής ταινίας «Τζαµάικα».

Σχόλια