Σαμπάνης - ACRO
Ανεπανάληπτες στιγμές ζήσαμε και αυτό το διήμερο στο κατάμεστο ACRO Club με τις επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη, της Ευρυδίκης και της Τάμτα.

Aτέλειωτος χορός με ένα πολυδιάστατο ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες που κερδίζει και φέτος τον χειμώνα το στοίχημα με τη μεγάλη επιτυχία!
Η διασκέδαση είναι εμπειρία κάθε φορά στο ACRO Club, στο πιο in στέκι καθώς οι πιο hot παρουσίες, φίλοι, θαυμαστές και επώνυμοι παρελαύνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο γεμίζοντάς το ασφυκτικά στο πιο live party της Αθήνας!
Ανάμεσά τους ο Γιώργος Λιάγκας με τον Θέμη Γεωργαντά, τον Ηλία Κοκοτό, την Ευαγγελία Τσιορλίδα και τον Μιχάλη Βαμβακά διασκέδασαν και χόρεψαν, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Επίσης ο Πασχάλης με τη σύζυγό του Αλίκη που δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να χαρίσει στο κοινό μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και ο Φώτης Γιαννιώτης με την παρέα του.

Το ACRO Club μετά από την 3η επιτυχημένη του σεζόν με τον εκρηκτικό Γιώργο Σαμπάνη, την συγκλονιστική Ευρυδίκη και την εκθαμβωτική Τάμτα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και έκανε εμπειρία την διασκέδαση καθιστώντας το με διαφορά το απόλυτο meeting point της διασκέδασης κάνει φινάλε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου!

Το ACRO Club και όλη η ομάδα συνεργατών σας ευχαριστεί από καρδιάς για την προτίμηση που δείξατε στο σχήμα και στο υπέροχο πρόγραμμα που παρουσίαζαν οι καλλιτέχνες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και σας υπόσχεται ότι θα ανανεώσει το ραντεβού με πολλές ανεπανάληπτες στιγμές και πολλές συνεργασίες έκπληξη!

Δείτε φωτογραφίες:
Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO Σαμπάνης - ACRO

Σχόλια