4 νέες φωνές που πρέπει να ακούσεις

4 νέες γυναικείες φωνές : η Katerine Duska, η Κατερίνα Πολέμη, η Idra Kayne και η Lia Hide είναι τέσσερα νέα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που πρέπει σίγουρα να πατήσεις το “PLAY” για χάρη τους.

Η Katerine Duska είναι μια ελληνοκαναδέζα τραγουδοποιός με πρότυπα τους Beatles και τη Nina Simone. Έγινε γνωστή μέσα από το single της “One In A Million” ενώ η διασκευή της για το “Do I Wanna Know” των Arctic Monkeys έχει επίσης αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η 25χρονη Κατερίνα Πολέμη είναι η τραγουδοποιός που βρίσκεται πίσω από το soundtrack της ταινίας “Μικρά Αγγλία”. Έχει έναν δικό της προσωπικό δίσκο, το “Spread The Music, Not The Name”, ενώ το Δεκέμβρη κυκλοφόρησε και το single της “Μεσογειακές Φωνές”.

Μαζί με την Katerine Duska αλλά και τη 16χρονη Αρετή Κοσμίδου που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, πρόκειται να παρουσιάσουν το live “Moondance” στον Κήπο Του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στις 2 Ιουλίου.

Η Idra Kayne είναι μια τραγουδίστρια της soul με καταγωγή από την Ελλάδα και την Ουγκάντα με αγαπημένες τις φωνές τη Nina Simone και την Amy Winehouse. Τον τελευταίο καιρό συμμετέχει και στο καστ του επιτυχημένου μιούζικαλ “Prisicilla: Η Βασίλισσα Της Ερήμου”.

Ενώ τέλος, η Lia Hide είναι εκπρόσωπος της progressive pop και έχει ως είδωλα την Tori Amos, την Kate Bush και τη Fiona Apple. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια τηλεοπτική εμφάνιση της, με την Idra Kayne:

http://www.youtube.com/watch?v=JPotio-jlOM

Τέσσερις νέες φωνές λοιπόν που ξεχωρίζουν και μαγεύουν. Ακόμα να πατήσετε το play;

Σχόλια