Η απόρριψη της Ιωάννας Κουταλίδου από το Voice

Ioanna Koutalidou Kuriaki

Σάλο στο twitter και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Κουταλίδου.

Αυτή η όμορφη παρουσία η οποία έγινε γνωστη και αγαπήθηκε από όλους μας το 2004 μέσα από την εμφανισή της στο Fame Story 2, εμφανίστηκε ξανά γα μια δεύτερη ευκαιρία όπως ανέφερε και η ίδια, στο the Voice of Greece. Η ταλαντούχα Ιωάννα εμαφνίστηκε με μια δυνατή ερμηνεία του “Μια Χαμένη Κυριακή“, αλλά δυστυχώς απέτυχε να καταφέρει κάποιον από τους κριτές να γυρίσουν. Αυτό που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση και σχολιασμό είναι το γεγονός ότι οι κριτές δεν την αναγνώρισαν και όταν στο τέλος γύρισαν οι καρέκλες, άρχισαν να τις κάνουν ερωτήσεις για αυτή αγνοώντας ποιά είναι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η Ιωάννα δεν ανέφερε ούτε σε ένα σημείο την παρελθοντική της επιτυχία ούτε την συμμετοχή της στο Fame Story 2. Σεμνή και χαμογελαστή, δήλωσε στους κριτές και στο Γιώργο Λιανό οτι ήθελε απλως να δώσει στον ευατό της μια δεύτερη ευκαιρία.

ωάννα Κουταλίδου λαιβ

Η Ιωάννα έχει ήδη μια μεγάλη πορεία στο τραγούδι αφού έχει τραγουδήσει και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και από την πρώτη της εμφάνιση πριν 16 χρόνια στο Fame Story 2 έχει αναστατώσει και κερδίσει το κοινό της με την φωνή της και την προσωπικότητά της. Όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα έχει τραγουδήσει πολλές επιτυχίες και έχει ήδη κυκλοφορήσει προσωπικά album και singles.

Ιωάννα Κουταλίδου | Από φλογερή παίκτρια του Fame Story, τρυφερή μαμά

Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα όπου πήρε μέρος στο Fame Story και έζησε για 7 χρόνια. Το 2011 αποφάσισε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε τις σπουδές της στην ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Έπειτα γνώρισε τον σύντροφο της και βρέθηκε να ζει μόνιμα στη Ρόδο όπου ένα χρόνο κιόλας μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη της η οποία πλέον είναι 5 χρονών, γεγονός που ώθησε την Ιωάννα να ξαναδιεκδικήσει μια θέση στο τραγούδι.

Ιωάννα Κουταλίδου voice

Οι κριτές αναγνώρισαν τη δυσκολία του τραγουδιού που επέλεξε η Ιωάννα και στο τέλος της ζήτησαν να δώσει στον εαυτό της άλλη μια ευκαιρία στο μέλλον αλλά όπως δήλωσε και η ίδια είναι μάλλον απίθανο και θα ασχοληθεί πλέον μόνο με την ψυχολογία.

Δείτε όλη της την εμφάνιση στο the Voice of Greece

Σχόλια