Ο Ζουγανέλης αποκαλύπτει σε συνέντευξη του στο περιοδικό Secret πώς πραγματικά ένιωσε ο Αντώνης Ρέμος με τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη.

Γιάννης Ζουγανέλης

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Βιτάλη είχε δηλώσει: “υπάρχουν τόσα ταλέντα και βγαίνει ο Ρέμος και τα Ρεμάκια του ας πούμε, δεν έχω τίποτα με το παλικάρι! Αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα!”.

Αντίθετα η επίσημη απάντηση του Αντώνη Ρέμου στο γεγονός ήταν η εξής:

“Τις ακούω τις κριτικές. Πραγματικά ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Είναι φυσιολογικό. Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Έτυχε να ειπωθεί κάτι και τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το τραβάμε από τα μαλλιά! Ο κόσμος είναι ο τελικός αποδέκτης και ο κριτής για το ποιος είμαι εγώ και ποιος εσύ. Αυτός είναι που κρατάει τις αξίες ή τις αποκαθηλώνει. Επειδή αν θες, ζούμε σε μία εποχή γενικής αποκαθήλωσης και ανάδειξης του “τίποτα”, μέσα σε αυτό το κλίμα υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν να δώσουν κάτι πραγματικά καλό. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο της κουλτούρας. Άξια παιδιά έχει παντού”.

Ωστόσο ο Γιάννης Ζουγανέλης βάζει τα πράγματα στη θέση του και εξηγεί πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Ο Ζουγανέλης αποκαλύπτει

“Δεν μου άρεσε καθόλου. Κατ’ αρχήν, την Βιτάλη την αγαπώ και την εκτιμώ. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στο τραγούδι. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Δεν συμφωνώ καθόλου οποιοσδήποτε άνθρωπος να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Εγώ απαντάω με ό,τι κάνω στην καθημερινότητα, στη ζωή. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Εσείς οι δημοσιογράφοι το κάνατε μεγαλύτερο από ό,τι έπρεπε όλο αυτό. Επίσης, ο Ρέμος είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που δεν απάντησε και φάνηκε το ήθος του. Εγώ το είδα τον Ρέμο στη συναυλία για τον Βασίλη Καρρά και μου είπε: «Την αγαπώ, είναι μεγάλη τραγουδίστρια. Δε βαριέσαι, ο καθένας έχει τη γνώμη του”.

Σχόλια