Διπλή συναυλία για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, 20 & 21 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου!

Λίγες μέρες μετά το τέλος της επιτυχημένης καλοκαιρινής της περιοδείας στην Ελλάδα και την Κύπρο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια διπλή συναυλία στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 20 και τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου (λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, θα γίνει και δεύτερη συναυλία τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου!).

Άκουσε αποκλειστικά από το GetGreekMusic το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Από Έρωτα“, εδώ.

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξίδεψε το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι όπως μοναδικά εκείνη ξέρει.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Συναυλίες Καλοκαίρι 2014

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της,  τη δυναμική της σκηνική παρουσία,  καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν!  Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

Μαζί της η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου. Πλαισιώνεται επίσης από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα,  Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο,   Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν και Δημήτρης Γασιάς: βιολί.

 

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης

Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

 

Προπώληση εισιτηρίων: €10,00

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €12,00

 

Σχόλια