"Από Έρωτα" - Ελεωνόρα ΖουγανέληΤο νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη “Από Έρωτα”, αποκλειστικά από το GetGreekMusic!

Τη μουσική υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης, ενώ τους στίχους ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης.

 “Όσοι μας είδανε μαζί τον έρωτα φοβούνται, δεν ξέρω αν μας ζηλεύουνε ή απλώς αν με λυπούνται, δεν ξέρουν τι είναι το μαζί, γι’αυτό δεν αγαπούν…”

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά από τη πολύ μεγάλη και επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία  σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που τη παρακολούθησε χιλιάδες κόσμου, κλείνει αυτό το ταξίδι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 20 και τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου (λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, θα γίνει και δεύτερη συναυλία τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου!).

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξίδεψε το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι όπως μοναδικά εκείνη ξέρει.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της,  τη δυναμική της σκηνική παρουσία,  καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν!  Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις  της φωνής και των τραγουδιών της.

Μείνετε συντονισμένοι..!

Σχόλια