Γιατί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει -αντικειμενικά- την επιτυχία της χρονιάς!

Η επιτυχία της χρονιάς έχει 3 λέξεις, και ανήκει στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

“Η Επιμονή Σου“, για να είμαστε ακριβείς, αν και δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει συναντήσει ή ακούσει κάπου τη φράση αυτή τον τελευταίο χρόνο. Το ντουέτο αυτό με τον Κώστα Λειβαδά, πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2013 στον δίσκο “Μετακόμιση Τώρα”. Ο δίσκος αυτός έβγαλε 2 singles πριν τη μεγάλη επιτυχία της “Επιμονής”, το “Μετακόμιση Τώρα” και το “Να ‘σαι καλά”.

Πρόκειται για τις περιπτώσεις τραγουδιών που αγάπησε πρώτα ο κόσμος, και μετά τα ραδιόφωνα! Και ενώ έπαιζε καθ’όλη τη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού, και τα timeline μας σε Facebook και Twitter είχαν γεμίσει με το τραγούδι αυτό, κυκλοφόρησε τελικά ως το 3ο single του δίσκου τον Σεπτέμβριο του 2013. Και έκτοτε δεν έχει σταματημό.

Όπως γράψαμε και πριν λίγες μέρες, “Η επιμονή σου” συνεχίζει το ρεκόρ του στο ελληνικό airplay chart, αφού αυτή την εβδομάδα συμπληρώνει 30(!) εβδομάδες στα κορυφαία 2 του ελληνικού chart. Μάλιστα, αυτήν την εβδομάδα επιστρέφει στο #1 του ελληνικού top20, από το #2 στο οποίο παρέμεινε τις τελευταίες 12 εβδομάδες.

Γιατί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει -αντικειμενικά- την επιτυχία της χρονιάς!

Αξίζει να σημειωθεί πώς το τραγούδι δεν έχει φτάσει ποτέ στο #1 του μεικτού airplay chart, ωστόσο έχει δει πολλά κομμάτια να παιρνούν μπροστά της και έπειτα από λίγες εβδομάδες να τα αποχαιρετάει. Αυτήν την εβδομάδα βρέθηκε στο #5 του μεικτού airplay chart, ενώ η εβδομάδα ξεκινάει με την “Επιμονή” να ανεβαίνει στο #3 (!).

Γιατί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει -αντικειμενικά- την επιτυχία της χρονιάς!

 

Έχοντας στη βαλίτσα της μια άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία με sold out εμφανίσεις, ένα τραγούδι που σπάει όλα τα ρεκόρ με προβολές στο YouTube που ξεπερνούν τις 10.000.000, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει χωρίς αμφιβολία την επιτυχία της χρονιάς!

Διάβασε ακόμα:

 

Σχόλια