Ελεωνόρα Ζουγανέλη "Που θα πάει αυτή η βαλίτσα" - Καλοκαίρι 2015 | Πρόγραμμα συναυλιών
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς εισπράττει τον χαρακτηρισμό ότι είναι “μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της”, αν την έχει επηρεάσει και πώς το διαχειρίζεται.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς εισπράττει το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, η ίδια απάντησε:
Μου δίνει µια τεράστια χαρά και µε κάνει να νιώθω ευγνωµοσύνη γι’ αυτό που µου συµβαίνει. ∆εν έχω νιώσει ποτέ κανένα βάρος, νιώθω απλώς ένα µικρό αίσθηµα υποχρέωσης να µπορώ να αντεπεξέλθω και να ανταποδώσω αυτό που µου δίνει ο κόσµος. Αυτό προσπαθώ, γι’ αυτό και θέλω να δουλεύω, να εξελίσσοµαι, να αλλάζω, να κάνω διαφορετικά πράγµατα, οι δίσκοι µου να έχουν άλλα χρώµατα και τα live µου να είναι διαφορετικά. Μου αρέσει αυτός που επιλέγει να µε στηρίξει να µπορεί να αναγνωρίσει ότι παλεύω και αγωνίζοµαι για το καλύτερο, είτε πετυχαίνει είτε όχι.”

Ενώ, όταν ερωτήθηκε για το αν έχει φοβηθεί ποτέ μήπως “ψωνιστεί”, η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε:
Όταν είσαι σε µια διαδικασία να θες να εξελιχθείς, δεν νοµίζω ότι κινδυνεύεις να ψωνιστείς. Για να µπορέσεις να εξελιχθείς πρέπει να είσαι µέσα στη ροή της ζωής, να συναναστρέφεσαι µε ανθρώπους και να βιώνεις τα συναισθήµατα. Το ψώνισµα και η έπαρση σε αποµονώνουν. ∆εν νιώθω να κινδυνεύω απ’ αυτό, αλλά δεν είναι και κάτι που µπορώ να σου πω µε ασφάλεια, όπως δεν µπορώ να πω για τίποτα για τη ζωή µου. Εύχοµαι και ευελπιστώ να είµαι κοντά στη ζωή και να είµαι µε ανθρώπους που ακόµα κι αν εγώ νιώσω ότι ξεφεύγω να µε συγκρατήσουν και να µε επαναφέρουν στην πραγµατικότητα.”

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της δίσκο “Με αγαπούσε κι άνθιζε”, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις της με απόλυτη επιτυχία μαζί με τη Φωτεινή Βελεσιώτου στην Ακτή Πειραιώς, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Σχόλια