Βρέθηκε μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών ο Χριστοφόρου εξαιτίας ενός λάθους.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Έλα πες τα σε μένα

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν πίστευε στα μάτια του, όταν την Παρασκευή το πρωί, μπαίνοντας στο διαδίκτυο, είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών ο Χριστοφόρου από ένα λάθος

Άρθρο σε κυπριακό site ανέφερε ότι «ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ύψους πέντε ετών», είδηση που σε χρόνο ρεκόρ έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλούς να πιστέψουν ότι επρόκειτο για τον γνωστό καλλιτέχνη.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο τραγουδιστής ενημέρωσε τον δικηγόρο του, ο οποίος με επιστολή του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Το αντιμετώπισα ψύχραιμα» αναφέρει στην «Espresso».

«Ήμουν στην Αθήνα, έτοιμος να πετάξω για Μύκονο, και επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου για να δω πώς έπρεπε να το χειριστώ. Αρχικά, θύμωσα με τη διατύπωση του site, γιατί το είχαν γράψει έτσι ώστε να “φωτογραφίζουν” εμένα για να πάρουν περισσότερα “κλικ”. Ωστόσο, ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα του δικηγόρου μου και άλλαξαν τον τίτλο, ώστε να γίνεται σαφές ότι πρόκειται για συνωνυμία», λέει, λίγη ώρα αφότου επέστρεψε από τη Μύκονο, όπου βρισκόταν για τα γενέθλια της πολύ καλής φίλης του Χριστίνας Παππά, αλλά και για να κάνει τα μπάνια του.

Σχόλια