Οι Χοροσταλίτες έδωσαν την δική τους απάντηση στην ΕΡΤ για τον αποκλεισμό τους από τον Ελληνικό τελικό της Eurovision.

Χοροσταλίτες

Το συγκρότημα ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook το τραγούδι τους με τίτλο “Από την Θράκη ως την Κρήτη” γράφοντας τα εξής:

Χοροσταλίτες – Από την Θράκη ως την Κρήτη

“Ευχαριστούμε την εταιρία μας, όλους όσους μας στήριζαν τόσο καιρό, τον Γρηγόρη Μελά που μαθαίναμε νέα μια που η ΕΡΤ ήταν απούσα προφανώς πλέον εσκεμένα…. τον Κυριάκο Κοσμίδη που μας ετοίμασε για τον Ελληνικό τελικό, τον Στέλιο Φωτιάδη μεγάλη η τιμή παραγωγέ…, την Ζωή Τηγανούρια, τον Φάνη Κασιμάτη, τον Κώστα Γοντικάκη, τον Πέτρο Σαριδάκη,τον Ηλία Μαυρίκη, τον ενδυματολόγο μας Χρήστο Αναστασόπουλο, τον Νίκο Αποστολόπουλο που μας έντυσε και την ΜΑΤ Fashion που έντυσε τα κορίτσια μας.
Κατανοούμε ότι όταν η ΕΡΤ ζήτησε Ελληνικό ηχόχρωμα μάλλον εμείς…άλλο καταλάβαμε…Ευχόμαστε στην Αρετή Κετιμέ καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει.
Τέλος…επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη…η ΕΡΤ δεν αγνόησε μόνο την εταιρία που ήδη έχει υπογράψει την σύμβαση και ζήτησε το αυτονόητο χρόνο πέραν των δυόμιση ημερών αλλά αγνόησε και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν…. Καλλιτεχνικά όνειρα μακριά από τα σχέδια της ΕΡΤ….”

Άκουσε το τραγούδι τους ΕΔΩ

 

Σχόλια