Η Ξένια αδειάζει την παραγωγή του Survivor, ενώ σχολίασε τα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και τους συμπαίκτες της…

Η Ξένια αδειάζει την παραγωγή του Survivor

Η Ξένια αδειάζει την παραγωγή του Survivor

Για το Survivor μίλησε η Ξένια Έβεν σε συνέντευξη που έδωσε στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Από την πρώτη μέρα που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο, Κατερίνα Δαλάκα και Ξένια ήρθαν κοντά. «Η Κατερίνα είναι απίστευτα δυναμικός χαρακτήρας, καλό κορίτσι και αληθινή στις αντιδράσεις της. Μαζί με την Ελένη Χατζίδου κάναμε πολύ ωραία παρέα», λέει η τραγουδίστρια στο People.

Η συγκεκριμένη τριάδα, χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως κλίκα. «Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε στα επεισόδια που προβλήθηκαν. Αν και δεν έχω δει ακόμα τα επεισόδια, από αυτά που άκουσα, θέλω να σου πω ότι δεν με προστάτεψαν καθόλου στο μοντάζ.

Υπήρχαν πολλές και σημαντικές στιγμές που ήμασταν όλοι μαζί στην καλύβα, φάσεις που τους τραγουδούσα, κάτι που δεν έδειξαν ποτέ. Εκτός από αυτό, δεν έκανα παρέα μόνο με την Κατερίνα και την Ελένη, αλλά και με την Όλγα και τη Μαρία. Απλά η Σαμαρινού με την Φαρμάκη, έκαναν βόλτες στην παραλία οι δυο τους, έλεγαν τα δικά τους και μιλούσαν για συνταγές και φαγητά».

Μια και η κουβέντα πηγαίνει στο φαγητό, της υπενθυμίζω ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Survivor και είχε να κάνει με το φαγητό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Στέλιο Κρητικό.

«Ύστερα από μια δύσκολη μέρα αγώνα και συμβουλίου, ήρθε η ώρα του φαγητού. Το δικό μου πιάτο με ρύζι είχε εξαφανιστεί. Όταν ρώτησα τα παιδιά που πήγε η μερίδα μου, δεν απάντησε κανείς. Επανέλαβα την ερώτηση δυο φορές και δεν έλαβα καμιά απάντηση. Ύστερα από είκοσι λεπτά, το πιάτο με το φαγητό βρέθηκε χωρίς να δοθούν εξηγήσεις.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν κατηγόρησα ποτέ τον Στέλιο, απλά με τα βασικά ελληνικά που γνωρίζω ρώτησα τα αγόρια που ήταν κοντά μου αν γνωρίζουν τι έγινε με το ρύζι. Ο Στέλιος παρεξήγησε και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον προσβάλλω και να τον πληγώσω. Η αντίδρασή του ήταν υπερβολική. Άρχισε να φωνάζει, να εξοργίζεται και να μου λέει πως τον είπα κλέφτη. Γι αυτό και ζήτησα μετά συγγνώμη».

Σχόλια