Ελένη Χατζίδου: Η ιστορία πίσω από το "Χειρότερα" που της έγραψε ο Παντελής Παντελίδης

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην εκπομπή “Τα Καρντάσιανς” για τη μεγάλη επιτυχία της “Χειρότερα”, με την οποία τη γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια.

“Κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο μου, με παίρνει η Μαρία Ιωαννίδου η οποία έχει πάει και στο Voice τώρα, μια τρομερή φωνή, και μου λέει Ελενάκι με πήραν τηλέφωνο για να πάμε να κάνουμε ένα live, και δε μπορώ επειδή δουλεύω, με ένα παιδί, Παντελής Παντελίδης λέγεται. Πέμπτη βράδυ ήταν, Τετάρτη με πήρε. Πήγα και έβγαλα τη βραδιά. Και μου λέει ο Παντελής θέλεις να κάνουμε κάθε Πέμπτη εδώ live; Λεω ναι. Ξεκινήσαμε έτσι, εγώ άκουσα τα τραγούδια που έγραψε γιατί δεν ήξερα κανένα τότε, μπήκα στο YouTube, άκουσα τι γράφει και του λέω “δεν έχω δισκογραφία, θα μου δώσεις ένα κομμάτι;”, και απάντησε “ναι ευχαρίστως”.

Έπειτα συνέχισε:

“Του είχα διηγηθεί μια ιστορία, του είπα ότι απλά ήθελα να ήταν χορευτικό. Με παίρνει τηλέφωνο, μου είπε να βάλω ανοιχτή ακρόαση, και ακούω στο ρεφρέν “Χειρότερη να είναι η κάθε σου η μέρα”, του λέω “Παντελή τι είναι αυτό το κομμάτι; Πολύ κακό, θα μας δείρουνε!”. Και μου λέει “Εσύ όταν χωρίζεις, και τον έχεις δει με άλλη, θα κάτσεις έτσι;”. Πήρα κάποιες γνώμες, οι 4 στους 5 μου είπαν μη το βγάλεις ποτέ γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το ένστικτο μου με έκανε να πω ναι.”

Σχόλια