Δείτε ποια audition του X-Factor της Ελλάδας κοντεύει τις 3.000.000 προβολές στο YouTube! Η επιστροφή του X-Factor από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ είναι γεγονός!
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον ίδιο το σταθμό, τη FremantleMedia International (FMI) και τη Syco Entertainment, το X-Factor επιστρέφει στις οθόνες μας από την άνοιξη του 2016  και, μάλιστα, θα αποτελέσει την αφετηρία για τη δυναμική είσοδο του καναλιού στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα η Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ δήλωσε:
“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το απόλυτο μουσικό talent show παγκοσμίως: το X Factor. Οι δημιουργοί του, Syco και FremantleMedia, αποτελούν ηγετικά ονόματα στο χώρο της ψυχαγωγίας κι έτσι η απόλυτη κυριαρχία του X Factor στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά είναι εγγυημένη. Πέρα από αυτό όμως, το X Factor σταθερά καταφέρνει να ανοίγει σήμερα το δρόμο στα ταλέντα του αύριο. Πάνω απ’ όλα, είναι ένα show που πραγματοποιεί όλα όσα υπόσχεται. Στόχος μας είναι να αγκαλιάσουμε και αυτό το project με τα υψηλά ποιοτικά standards που μας χαρακτηρίζουν, και να προσθέσουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και αυτό το νέο κεφάλαιο στη ιστορία του ΣΚΑΪ.”

Η Anita Kheder της FremantleMedia International δήλωσε:
“Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος ενισχύει την παρουσία του στο χώρο της ψυχαγωγίας με βασικό κορμό το παγκόσμιο brand name του X Factor. Πρόκειται για ένα show που συνεχίζει να εμπνέει και να συναρπάζει τους τηλεθεατές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Εκτός όμως, από τις συγκινήσεις που προσφέρει στο κοινό, το X Factor έχει αποτελέσει την πλατφόρμα απ’ όπου μπόρεσαν να εκτοξευθούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα του κόσμου. Περιμένουμε με αγωνία το νέο αστέρι που θα αναδειχθεί από το X Factor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.”

Ενώ κι ο Γιώργος Λεβέντης από τη Syco Entertainment μίλησε για τη συνεργασία:
“Χαίρομαι πολύ που το X Factor θα συναντήσει ξανά το κοινό του σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από τη νέα του συχνότητα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η παραγωγή έχει εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία, που θα δώσουν στο X Factor την φρεσκάδα και την καινοτομία που ζητά το ελληνικό κοινό. Το ελληνικό X Factor πάντα κατάφερνε να ανακαλύπτει τους πιο ταλαντούχους, δυναμικούς και ενθουσιώδεις διαγωνιζόμενους. Το ίδιο αναμένουμε να δούμε και από τη νέα εκδοχή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Για μένα προσωπικά, το X Factor είναι μέρος της ζωής μου τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έτσι, το να βλέπω το show να επιστρέφει στη χώρα μου με γεμίζει συγκίνηση και ενθουσιασμό.”

Σχόλια