Απίστευτο! Κριτές στο X-Factor έκαναν σκληρό bullying σε διαγωνιζόμενο και... απολύθηκαν!

Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά.

Την ώρα που στην Ελλάδα η λέξη “bullying” είναι το trending των ημερών, στη Νέα Ζηλανδία τα πράγματα ξεφεύγουν.

Η Natalia Kills και ο Willy Moon, δύο κριτές του X-Factor αλλά και ζευγάρι στη ζωή έκαναν ένα ανευ ορίων on air bullying σε ένα διαγωνιζόμενο. Ο 25χρονος Joe Irvine δέχτηκε χλευαστικά σχόλια από την Kills και κατηγορίες πως αντιγράφει το στυλ του συντρόφου της Willy Moon «από τα μαλλιά μέχρι το κοστούμι. Έχεις καθόλου την αξία και σεβασμό προς την αυθεντικότητα;» ρώτησε τον διαγωνιζόμενο πριν του επιτεθεί με λέξεις όπως «ανατριχιαστικός», «κακόγουστο» και «αηδιαστικό».

«Το βρήκα καλλιτεχνικά βάρβαρο», «ντρέπομαι που κάθομαι εδώ με την παρουσία σου και που πρέπει να σου δώσω αξία απαντώντας με την άποψη μου. Με έκανες να αρρωστήσω. Δεν έχεις ταυτότητα.» έλεγε η κριτής ενώ ο κόσμος τη γιουχάιζε. Στη συνέχεια ο σύζυγος της Willy τον αποτελείωσε λέγοντας πως σε εκείνον «έκανε φτηνό και εξωφρενικό» ενώ τον παρομοίασε με τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του “Psycho” Norman Bates! «Νομίζει κανείς πως θα ράψεις το δέρμα κάποιου στο πρόσωπο σου και θα τους σκοτώσεις όλους».

Η Natalia Kills και ο Willy Moon απολύθηκαν από την MediaWorks, την ιδιοκτήτρια εταιρία του δικτύου TV3 μετά τον λεκτικό τραμπουκισμό εναντίον παίκτη στο επεισόδιο της Κυριακής.

natalia kills

natalia kills  2

Αυτά βλέπουν οι δικοί μας κριτές και coaches και είναι συγκρατημένοι…

Σχόλια