Αργυρός Fantasia

Το Fantasia κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απογειώνει κάθε βράδυ με τον δικό του μοναδικό τρόπο ενώ τα τραγούδια του νέου του δίσκου “Όσα νιώθω” έχουν γίνει απ’ τα αγαπημένα του κοινού. Δίπλα του η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα να εντυπωσιάζει με κάθε της live εμφάνιση. Μαζί και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχθηκε στο Fantasia το βράδυ της Κυριακής τον Νίκο Κουρκούλη, σε μια απ’ τις σπάνιες νυχτερινές εξόδους του,  λέγοντας χαρακτηριστικά

“Είναι εδώ ένας πολύ σημαντικός για εμένα άνθρωπος, ένας τεράστιος καλλιτέχνης , που τον εκτιμάω και τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι ο Νίκος Κουρκούλης

δίνοντας το μικρόφωνο στον καλό του φίλο για να τραγουδήσει μερικές απ’ τις επιτυχίες του όπως “Της ζωής μου τα φεγγάρια” , “Τόσα Δειλινά”, “Μέρα με την μέρα” και όχι μόνο.

Το ίδιο βράδυ ο Λούκας Γιώρκας με την παρέα του διασκέδασε στο Fantasia και επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του. Το βράδυ του Σαββάτου , ο Άγγελος Διονυσίου διασκέδασε με το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας, ενώ τραγούδησε παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό  αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια του Στράτου Διονυσίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Σχόλια