Ο Βοτανικός συνεχίζει να μας χαρίζει αξέχαστες βραδιές με τον Μάκη Δημάκη.

Μάκης Δημάκης - Βοτανικός

Ένα ανατρεπτικό σχήμα βλέπουμε φέτος στην Αθήνα και αυτούς τους 5 μήνες παρουσίας του στην πόλη έχει κερδίσει την απόλυτη αγάπη του κοινού. Ο Βοτανικός φέτος αποφάσισε να κάνει στροφή στο ρεπερτόριο που φιλοξενεί στο χώρο του και να μας χαρίσει ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα με πρωταγωνιστή τον Μάκη Δημάκη. Για τον τελευταίο ήταν η πρώτη του εμφάνιση σε αθηναϊκή πίστα και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Ένα από τα πιο δυναμικά ανερχόμενα ονόματα της πίστας ενώνει τις δυνάμεις του με μια μεγάλη πίστα και τα αποτελέσματα είναι μέχρι σήμερα μαγευτικά.

Ο Μάκης Δημάκης έχει μαγέψει για τα καλά το αθηναϊκό κοινό που συρρέει να τον απολαύσει κάθε Παρασκευή και Σάββατο και κατακλύζει το χώρο του αγαπημένου κέντρου. μακης δημακης Βοτανικος φαίνεται να αποτελούν πια το απόλυτο δίδυμο της διασκέδασης και οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν πολύ δυνατές συγκινήσεις για το υπόλοιπο του χειμώνα. Ένα μεγάλο στοίχημα πήραν φέτος οι ιθύνοντες του Βοτανικού, ωστόσο βγαίνουν ασπροπρόσωποι από την επιτυχία που γνωρίζει το πρόγραμμα και ο καλλιτέχνης στην Αθήνα. Μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Ήδη, οι πεντε πρώτοι μήνες εμφανίσεων έχουν αποδείξει πως η συνεργασία ήρθε για να μείνει για πολύ στην πόλη και να μας χαρίσει μεγάλες εμπειρίες διασκέδασης. Από το χώρο του Βοτανικού περνούν κάθε εβδομάδα πολλές διάσημες παρουσίες που στηρίζουν τον καλλιτέχνη στο νέο του αυτό ξεκίνημα στην πρωτεύουσα. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Βασίλης Καρράς που βρέθηκε πρόσφατα στο αγαπημένο κέντρο και παρακολούθησε το ανεβαστικό πρόγραμμα του Μάκη Δημάκη. Και φυσικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήρε το μικρόφωνο και χάρισε μερικές επιτυχίες του στους παρόντες. Κάθε εβδομάδα αποτελεί και μια νέα έκπληξη για όσους παρακολουθούν το πρόγραμμα και αναμφίβολα, η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική για το δίδυμο Δημάκης – Βοτανικός.

 

Σχόλια