Βίσση ΤσανακλίδουΤο βράδυ της Παρασκευής, η Τάνια Τσανακλίδου επισκέφτηκε την Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού αμέσως μετά την παράστασή της “Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα” που παρουσιάζει στο “Θέατρο Τέχνης”.

Η Άννα Βίσση προσκάλεσε επί σκηνής την Τάνια Τσανακλίδου, ενώ είπε καθώς την καλωσόριζε:
“Πώς την περίμενα τη μέρα αυτή… αλήθεια. Μου αρέσει να τραγουδάω. Φαίνεται, ε; Βλέπω ένα γλυκό πρόσωπο εκεί που χαμογελάει που με καταλαβαίνει απόλυτα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Μετά από πάρα πολλά χρόνια θα τραγουδήσω απόψε και για την Τάνια Τσανακλίδου, την αγαπημένη μου φίλη. Πόσο την αγαπάτε την Τάνια; Ξέρω, ξέρω. Τ’ ακούω. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθες, πάρα πάρα πολύ. Κάνουμε και παρέα τώρα τελευταία. Ξαναβρεθήκαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά μας. Τα’ παμε όλα. Ξεκινήσαμε μαζί με την Τάνια, βέβαια. Εγώ έλεγα τότε το “Ας κάνουμε απόψε μια αρχή”, μόλις είχα πάρει το βραβείο. Η Τάνια έλεγε τον “Ανθρωπάκο”, τον “Τσάρλι Τσάπλιν”, τα δικά της. Και μου μάθαινε. Μου ‘λεγε “Πήγαινε βρε στη σκηνή να κουνηθείς λίγο!”. Εγώ ήμουν λίγο “έτσι”. Θα τα πω όλα; Θα τα πω μετά. Οκ, έχω ιστορίες μέσα.”

Οι δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού ερμήνευσαν μαζί τα: “Μην τον ρωτάς τον ουρανό”, “Το πάτωμα”, “Ο ανθρωπάκος”, “Αγάπη που’ γινες δίκοπο μαχαίρι”, “Στο άδειο μου πακέτο”, ενώ η Τάνια Τσανακλίδου αφιέρωσε στην Άννα Βίσση το “Αυτή η νύχτα μένει” παραφράζοντας τους στίχους σε “πέλαγος η φωνής της Άννας Βίσση”.

Δείτε τα βίντεο!

 

Σχόλια