Έρχεται το "Απόλυτο Κενό (Version 2015)" από την Άννα Βίσση, αλλά και το νέο remix album!

Η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να επιστρέψει δισκογραφικά με το γνωστό “Απόλυτο Κενό“, σε μια νέα 2015 έκδοση!

Το νέο της album που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, θα περιέχει γνωστά τραγούδια της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, “πειραγμένα” ή και σε συνεργασίες με καλλιτέχνες από την Panik Records, στην οποία ανήκει τον τελευταίο καιρό η Άννα Βίσση.

Η ανακοίνωση της Panik Records αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η απόλυτη Ελληνίδα Star Anna Vissi / Άννα Βίσση βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας της, με έντονη μουσική δραστηριότητα! Ο Οκτώβριος την βρίσκει να δίνει μεγάλες #συναυλίες σε Αυστραλία & Καναδά. 
Έως το τέλος του μήνα θα ακούσουμε ένα “πειραγμένο” #ΑΠΟΛΥΤΟ_ΚΕΝΟ (version 2015) έτοιμο να προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις… Το #RemixAlbum δουλεύεται, ώστε το αποτέλεσμα να απογειώσει τα ήδη αγαπημένα μας τραγούδια!
Αυτό βέβαια που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Άννας Βίσση, είναι η προετοιμασία της πολυαναμενώμενης νέας #RockOpera #Οι_Καμπάνες_Του_Edelweiss του Νίκου Καρβέλα. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει τον Ιανουάριο του 2015 στο Pantheon Theater. Σαν προάγγελος της παράστασης, το Δεκέμβριο του 2014 θα κυκλοφορήσει το βασικό #SoundTrack της Rock Opera! 
Το νέο #StudioAlbum της κορυφαίας Ελληνίδας Star θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2015 από την #PANIKGOLD, γεμάτο νέα τραγούδια & μοναδικές ερμηνείες από την αγαπημένη μας Άννα!”

Νέο τραγούδι, νέο soundtrack, νέα rock opera και νέο album λοιπόν σε λίγο καιρό για την Άννα Βίσση, και οι fans έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν αντίστροφα!

Διάβασε ακόμα:

 

Σχόλια