Βίκυ Καγιά Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει τον έντονο διαπληκτισμό της Βίκυς Καγιάς και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Greece’s Next Top Model 2018!

Βίκυ Καγιά Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο καυγάς των δύο κριτών

Στην σημερινή εκπομπή του Πρωινού του Ant1, Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον καυγά που συνέβη στα παρασκήνια του GNTM μπροστά στις παίκτριες! Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

“Όσον αφορά το Greece’s Next Top Model, μιλάμε για κανονική μανούρα πια. Μιλάμε για την Βίκυ Καγιά από τη μία που την σιγοντάρει και λίγο ο Άγγελος Μπράτης και από την άλλη είναι ξεκάθαρα απέναντι ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα, ένας καβγάς που έγινε μπροστά στις παίκτριες κόπηκε στο μοντάζ. Τσακώνονται για μια φωτογραφία που βγάζουν μεταξύ τους”

Στην κορυφή της τηλεθέασης το GNTM

Λαμβάνοντας υπόψιν ως παράδειγμα το τελευταίο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model που προβλήθηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, βλέπουμε πως το γνωστό reality show είναι στις κορυφαίες θέσεις τον προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού. Πιο συγκεκριμένα το Greece’s Next Top Model συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο 18,0% και στο δυναμικό κοινό 25,4%, φιγουράροντας μαζί με το The Voice Of Greece στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

Βίκυ Καγιά Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έντονος καυγάς στα γυρίσματα του GNTM

Σχόλια