Εύη Βατίδου κατά GNTM | Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο Ooh la la της Κυριακής και κατακεραύνωσε με τα σχόλια της το γνωστό ριάλιτι μοντέλων!

Εύη Βατίδου κατά GNTM

“Δεν μου αρέσει η εκπομπή αυτή”

Από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε η Σάσα Σταμάτη την Εύη Βατίδου ήταν το αν θα συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model. Αφού πρώτα η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν της αρέσει η Βίκυ Καγιά, στην συνέχεια συμπλήρωσε:

“Καταρχήν δεν μου αρέσει η εκπομπή αυτή, άλλο που την παρακολουθώ. Την παρακολουθώ συνέχεια και την παρακολουθώ λόγω της μικρής και το παρακολουθούν και οι φίλες της. Το έχουν λίγο παρατραβήξει εκεί πέρα. Δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο που αφορούν τη μόδα και τα μοντέλα.

Αυτά που βάζουν τα κορίτσια να κάνουν, αν το μοντέλο θέλει να το κάνει πληρώνεται. Δηλαδή αν εμένα πας και μου πάρεις τα ωραία μου τα μαλλάκια, που με πολύ κόπο έχουν φτάσει στη μέση μου και τα μακραίνω επί πόσα χρόνια και έρθει μια εταιρεία να μου πει θα σου το κόψουμε κοντό, εγώ πρέπει να πληρωθώ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου.

Εύη Βατίδου κατά GNTM: “Υπάρχει ένας φασισμός στο GNTM”

“Υπάρχουν κοπέλες μέσα στο show, οι οποίες είναι επαγγελματίες μοντέλα. Δεν είναι τα κορίτσια που ξεκινάνε. Υπάρχουν κοπέλες που είναι ήδη βραβευμένες και κάνουν κάποιες δουλειές. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένας φασισμός. Δηλαδή ή θα το κάνεις ή σε κόβω. Δεν πρέπει να δημιουργούμε εντυπώσεις στον κόσμο ότι τα μοντέλα είναι ανεγκέφαλα, ότι είμαστε ο,τι μας πουν, ότι αν δεν κάνουμε αυτό ή εκείνο δεν πρόκειται να προχωρήσουμε. Αυτό σαν θεωρία δεν μου αρέσει καθόλου.

Μετά ο τρόπος. Δεν γίνονται αυτά. Τα ψυχολογικά της Μαίρης Δρακοπούλου θα βγάλουμε στην τηλεόραση; Ήταν και δική μου μάνατζερ και της Βίκυς Καγιά. Μια χαρά ήταν, πολύ καλή μάνατζερ, πολύ αυστηρή μάνατζερ, αλλά πάντοτε υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να πει: ώπα, εγώ μέχρι εκεί μπορώ να προχωρήσω.

Παράδειγμα εγώ δεν έχω κάνει ποτέ γυμνή φωτογράφηση. Δεν το κατακρίνω, αλλά μην δημιουργούμε την αίσθηση ότι αν δεν κάνεις γυμνό. Έχει επιλογή το μοντέλο για το τι ακριβώς θέλει να κάνει. Άμα μου πουν δηλαδή στο ριάλιτι πρέπει να κάνεις αυτό, πρέπει να το κάνω; Φυσικά μπορείς και να αποχωρήσεις. Σου δίνει την επιλογή αλλά σου δημιουργεί την πίεση. Μπορούμε να το πάμε και πιο χαλαρά γιατί μέσα από την τηλεόραση διδάσκουμε και κάποιες συμπεριφορές. Είναι αυταρχικός ο τρόπος που μιλούν και πολύ προσβλητικός

-Πως σου φαίνεται ο τρόπος που κρίνει η Βίκυ Καγιά;

“Αυτό που έχει η Καγιά είναι επίκτητο. Έχει δημιουργηθεί από τις εποχές της Μαίρης. Η Μαίρη Δρακοπούλου ήταν έτσι πολύ αυστηρή. Εξαίρετη και πολύ σκληρή αλλά ήταν φανταστική”

To βιογραφικό της Εύης Βατίδου

Η Εύη Βατίδου είναι 42 χρονών και είναι πρώην εστεμμένη Star Hellas του 1999. Η ίδια δηλώνει πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια. Η Εύη Βατίδου είχε απασχολήσει τα media με το διαζύγιο της με τον Αλέξη Κούγια, με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά.

Εύη Βατίδου κατά GNTM | “Το έχουν παρατραβήξει εκεί πέρα”

Σχόλια