Τη δική του απάντηση έδωσε ο Νίκος Βέρτης για την ομοφυλοφιλία και τις φήμες που κυκλοφορούν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο People μίλησε ο Νίκος Βέρτης για την ομοφυλοφιλία και τα σχόλια που έχει δεχτεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν δεν με απασχολούν. Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.”

Διάβασε ακόμα: Η Νατάσα Μποφίλιου σπαράζει στα κλάματα με το “Μέτρημα” και το YouTube παίρνει φωτιά!

Ακόμα, μιλάει για το ενδεχόμενο φλερτ από άνδρες…

“Δεν θα τσατιζόμουν. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!”

Άκουσε εδώ το τελευταίο του singleΔεν Πάει Να Λέει.

Σχόλια