Σύμφωνα με το protothema.gr από νωρίς χθές το απόγευμα μαζεύτηκαν όλοι οι φανς του Νίκου Βέρτη έβαλαν τα καλά τους για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στα απογευματινά μπουζούκια!

Το μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης έπειτα από τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό λειτουργεί πλέον από τις 7.30  το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

vertis-4

Τα μέτρα προστασίας τηρήθηκαν κατά γράμμα, αφού έξω από το κέντρο είχε δημιουργηθεί μια τεράστια ουρά, ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να υποβληθούν σε θερμομέτρηση. Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε το seleo.gr, οι υπάλληλοι με μάσκες υποδέχθηκαν τους πελάτες. Αυτοί, με ένδυση βραδινή, περίμεναν υπομονετικά στην ουρά και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας να θερμομετρηθούν για να εισέλθουν στο κατάστημα. Στο εσωτερικό υπάρχουν αντισηπτικά τόσο στα τραπέζια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

vertis-2
Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αν και το κατάστημα έχει χωρητικότητα 1.700 ατόμων, λόγω των νέων κανονισμών οι παριστάμενοι έφτασαν τους 550.
Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.

Μόλις οι παρευρισκόμενοι έκατσαν στις θέσεις τους, ο Νίκος Βέρτης βγήκε στη σκηνή και ζήτησε ευγενικά από όλους να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για να διασκεδάσουν. «Θέλω να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, αλλά να μην ξεχνάμε τα μέτρα ασφαλείας. Θα περάσει κι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

vertis-nikos-skini
Πάντως, από τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν, φαίνεται πως τα μέτρα τηρήθηκαν ευλαβικά.

Σχόλια