Συνέντευξη παραχώρησαν τα μέλη των Vegas στο περιοδικό Λοιπόν όπου αναφέρθηκαν σε αρκετές προσωπικές τους στιγμές.

τα μέλη των Vegas

Δεν δίστασαν μάλιστα να μιλήσουν για τις δουλειές που έκαναν πριν ασχοληθούν με το τραγούδι.

Τα μέλη των Vegas αποκαλύπτουν

“Έχω δουλέψει σε φαστ-φουντ, έχω κάνει γεωτρήσεις έχω μοιράσει φυλλάδια, έχω δουλέψει πλασιέ, πούλαγα βιβλία, τότε ήμουν φοιτητής στα ΤΕΙ. Ο κόσμος δεν αγόραζε βιβλία και τότε πήρα τηλέφωνο όλους τους γνωστούς, πήρα το κλαμμένο ύφος και τους φόρτωσα όλους με εγκυκλοπαίδειες. Έφερα το μεγαλύτερο τζίρο στην εταιρεία, πήρα και μπόνους. Είχα περπατήσει παρά πολύ, έτσι έμαθα και όλη την Αθήνα, από πόρτα σε πόρτα. Έχω δουλέψει σε λαϊκή, έχω κάνει πλανόδιος, πούλαγα και cd” τόνισε ο Zeraw.

Ο Zeraw των Vegas σοκάρει: “Υπήρξα ρατσιστής πολλές φορές στη ζωή μου”

“Κι εγώ έχω κάνει πολλές δουλειές. Από το να βοηθάω να γαζώνουν μαξιλάρια, δούλευα σε λούνα -παρκ πολλά χρόνια, καθάριζα βόθρους, έφτιαχνα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, μπρελόκ, τα έβαφα, έχω μοιράσει φυλλάδια…Στο στρατό για να επιβιώσω πούλαγα ατούς μόνιμους παράνομα, όνο, έπρεπε να βγάλω λεφτά, δεν γινόταν αλλιώς. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου, έφυγα από το σπίτι μου στα 23 μου, μετά το στρατό, χωρίς να έχω ούτε μια δραχμή στην τσέπη μου, χωρίς δουλειά, τίποτα. Το σπίτι μου όμως πάντα με στήριζε” είπε οDJ Airth.

Η Κατερίνα Κουκουράκη τόνισε: “Εγώ ήμουν αγρίμι όταν ήμουν μικρή, αγοροκόριτσο. Έπαιρνα αποβολές, έβαζα φωτιές, μηχανάκια, ανοίγαμε ξενοδοχεία… έκανα πολύ παρέα με αγόρια. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και οι γονείς μου έτρεχαν να με μαζέψουν. Ήμουν ένα αγόρι στο σώμα ενός κοριτσιού. Στις καταλήψεις έμενα μέσα, ήμουν φουλ επαναστάτρια, δεν φοβόμουν να μιλήσω”.

Το επιτυχημένο συγκρότημα χορεύει στους ρυθμούς του καλοκαιριού με το νέο τους κομμάτι και μας υπόσχεται πολύ μουσική και ανεβασμένη διάθεση.

Μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο Άρης Καλημέρης, ο Ευάγγελος Σιάκας, ο Dj Airth και ο Kevin Adams.

Στίχους υπογράφει η Σοφία Παπαβασιλείου και ο Zeraw.

Η νέα φωνή των Vegas είναι φρέσκια, όμορφη και ακούει στο όνομα Κατερίνα Κουκουράκη. Η Κατερίνα δηλώνει ενθουσιασμένη με την καινούργια της συνεργασία με τους Vegas και νιώθει πως τα όνειρα της αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

Σχόλια