Αποθεωτικές στιγμές για τον Βασίλη Δήμα στην συμπρωτεύουσα.

Αποθεωτικές στιγμές για τον Βασίλη Δήμα

Την απόλυτη φιλοξενία και την αγάπη των Θεσσαλονικιών βίωσε για ένα ακόμη βράδυ, ο Βασίλης Δήμας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που κάθε Πέμπτη δίνει ένα μοναδικό μουσικό show στο «Χρώμα bar», βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Τετάρτης, για να απολαύσει στο έπακρον, τη φιλοξενία των επιχειρηματιών του hot spot της πόλης, που θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την επιτυχημένη συνεργασία που έχουν, τον πήγαν στα καλύτερα. Έτσι οι Ζαχαρίας Ζίφκος, ο Αργύρης Τσιγκόπουλος, ο Βαγγέλης Κoυτσιαμάνης αλλά και ο Γιάννης Καραχρήστος, είχαν ετοιμάσει για τον Βασίλη Δήμα, πολλές εκπλήξεις.

Η διασκέδαση ξεκίνησε με φαγητό ενώ ακολούθησε ποτό και διασκέδαση. Ο Σάββας Δανδούμης και η Κρυσταλλία Βαρβαρίδου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να μείνει η βραδιά αξέχαστη στον τραγουδιστή.

Μάλιστα ο Βασίλης Δήμας δεν δίστασε να ερμηνεύσει και τις επιτυχίες του, «Ραγίζει η καρδιά μου», «Ο βασιλιάς του Κόσμου», αλλά και το «Που να τα πω», όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Αποθεωτικές στιγμές για τον Βασίλη Δήμα

Πριν το αποψινό μας "Χρώμα", κάναμε μία στάση διασκέδασης στις "Μούσες"

Βράδυ Τετάρτης και η έξοδός μου στην όμορφη Θεσσαλονίκη, με τους επιχειρηματίες και φίλους του "Xρώμα bar", ήταν μοναδική…

Gepostet von Vasilis Dimas am Donnerstag, 15. November 2018

Σχόλια