Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή θα τραγουδήσει τους τίτλους της νέας τηλεοπτικής καλημερινής σειράς του ANT1 “Τα 5 Κλειδιά”, η οποία θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά.

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης και ο Σταύρος Σταύρου, με τον πρώτο να ανακοινώνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την ερμηνευτική συμμετοχή την τραγουδίστριας – η οποία, μάλιστα, ήταν και η προσωπική του επιλογή.

Η ηχογράφηση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και όπως αποκάλυψε ο συνθέτης το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Συγκεκριμένα έγραψε:
“Πριν από λίγο καιρό δέχτηκα την πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον πολύ ταλαντούχο στιχουργό και φίλο Σταύρο Σταύρου, να γράψω τη μουσική των τίτλων για το νέο σήριαλ του καναλιού “ Τα 5 Κλειδιά “ που θα βασίζεται στο ομώνυμο και δημοφιλές μυθιστόρημα της Λένας Μαντά και θα σκηνοθετήσει η Ρέϊνα Εσκενάζυ και ο Κώστας Χριστοφόρου.
Διαβάζοντας τα υπέροχα λόγια που είχε ήδη γράψει ο Σταύρος δέχτηκα αμέσως και έγραψα τη μουσική πάνω τους.

Αυτό που έλειπε ήταν η φωνή που θα το τραγουδήσει…

Σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και με βάση το ύφος του τραγουδιού και τις ερμηνευτικές απαιτήσεις του, η επιθυμία μου ήταν να το τραγουδήσει η Δέσποινα Βανδή.

Αυτό και έγινε!!…μίλησα με τη Δέσποινα και το Γιάννη ( Δόξα ) και δέχτηκε αμέσως να το “ ντύσει “ με την πολυαγαπημένη φωνάρα της!
Συζητούσαμε καιρό για ένα τραγούδι αυτού του ύφους με τη Δέσποινα και ήταν ευλογία που μας “ κάθισε” τώρα με αφορμή το σήριαλ.

Είμαστε ήδη εντατικά στο studio για να προλάβουμε τις προθεσμίες και νιώθουμε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα.
Το τραγούδι θα ακούγεται καθημερινά στους τίτλους των “ 5 Κλειδιών ¨σε Κύπρο και Ελλάδα το φθινόπωρο.

stay tuned….”

Σχόλια