Βανδή μαγειρικήΗ Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες χωρίς αμφιβολία. Ταυτόχρονα, έχει αποδείξει στο κοινό πως είναι πολυτάλαντη, καθώς κάθε φορά που καταπιάνεται με κάτι, καταφέρνει να το φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Από ηθοποιός μέχρι σχεδιάστρια μόδας, παρουσιάστρια και κριτής σε talent show.
Τώρα ήρθε η ώρα για το νέο της επιχειρηματικό βήμα, όπου μαζί με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη , θα ετοιμάσουν ένα μαγειρείο στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, θα είναι ένας χώρος που αρχικά θα εξυπηρετεί μόνο τηλεφωνικές παραγγελίες, ενώ οι συνταγές θα βασίζονται στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα όπως ακριβώς τις έχει φτιάξει η ίδια η Δέσποινα Βανδή, μέχρι στιγμής, μόνο σε φίλους και συγγενείς.
Έτσι οι κάτοικοι των βορείων προαστίων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις συνταγές της αγαπημένης τραγουδίστριας, που τόσα χρόνια φημίζεται γι’αυτές, με άμεση παράδοση στο χώρο τους.

Παράλληλα, πρόσφατα έγινε γνωστό, πως η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει τα φετινά Madwalk, ενώ ταυτόχρονα, ετοιμάζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.

Σχόλια