Δέσποινα Βανδή σε Μαρία Έλενα Κυριάκου: "Ωραίες οι φωτογραφίσεις αλλά πρέπει να βρεις το δρόμο σου"

Ποιος είδε τη Δέσποινα και δε τη φοβήθηκε! Μετά την εμφάνιση της Μαρίας Έλενας στον τελικό του The Voice, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μέσα σε ένα χρόνο.

Η Μαρία Έλενα δήλωσε: “Η ζωή μου έχει αλλάξει 180 μοίρες. Εκεί που δίδασκα, κάνω φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις… Τραγουδούσα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά επέλεξα η βάση μου να είναι η Κύπρος λόγω των παιδιών. Το καλοκαίρι θα κάνω περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο”, ενώ για τη Eurovision δήλωσε πως παρά το αποτέλεσμα “κρατάει τις καλές στιγμές”.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή, λέγοντας συγκεκριμένα:

“Είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια η Μαρία-Έλενα, όμως για άλλη μία φορά θα πρέπει να πούμε ότι το Voice, είναι ένα παιχνίδι μουσικό, που ακούμε τις φωνές, τα ταλέντα, δεν υπόσχεται καμία καριέρα. Η καριέρα είναι σε έναν άλλον παρονομαστή κι από εκεί και πέρα θέλει πάρα πολύ δουλειά. Είναι ωραίες οι φωτογραφίσεις και οι συνεντεύξεις αλλά χρειάζεσαι να βρεις τον δρόμο σου δισκογραφικά για να έρθουν όλα τα άλλα. Θέλει πάρα πολλή δουλειά. Το ότι είσαι εξαιρετική και σπουδαία φωνή, αυτό δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε, σε ψήφισε και ο κόσμος πέρυσι και ήταν καταπληκτικό. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και πάνω από όλα θέλω να είσαι ευτυχισμένη μέσα από ο,τιδήποτε κάνεις. Μαρία Έλενα μόλις μπήκες σε αυτό τον κόσμο και πολλές κακές στιγμές θα έχεις, αλλά αυτό που θα πρέπει να σε κρατάει και να σε ωθεί πάντα να κάνεις πράγματα είναι το τραγούδι και η αγάπη σου σε αυτό. Κακές στιγμές υπάρχουν σε όλες τις δουλειές”.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Έλενας:

Σχόλια