Βαγγέλης Κακουριώτης: Δείτε τι δήλωσε για τις fans του και τους Boys and Noise
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, πρώην μέλος των Boys and Noise και αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη των Boys and Noise, το λόγο της διάλυσής τους, ενώ αναφέρθηκε και στο fanclub του, τις VKators.

“Οι Boys and Noise είναι χαραγμένοι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Μέσα από το συγκρότημα απέκτησα πολλές εμπειρίες και έζησα πολύ ωραίες στιγμές. Αποφασίσαμε να χωριστούμε γιατί ο καθένας μας είχε τις δικές του μουσικές ανησυχίες και όνειρα και ήθελε να βάλει μπροστά τα δικά του «θέλω». Όταν είσαι σε ένα συγκρότημα, περιορίζεσαι, γιατί σέβεσαι τα όρια του άλλου και συμβιβάζεσαι. Όμως, είμαστε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, τρεις διαφορετικοί καλλιτέχνες.” δήλωσε ο τραγουδιστής για το λόγο διάλυσης του συγκροτήματος, ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας το πώς είναι πλέον οι σχέσεις του με τον Άρη Μακρή και τον Jimmy Gian.

“Μια χαρά! Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και είναι πολύ καλά παιδιά. Όταν ξεκινήσαμε, δεθήκαμε κατευθείαν. Όποτε βρίσκουμε χρόνο, σίγουρα θα επικοινωνούμε μεταξύ μας.”

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις VKators και στη σχέση του μαζί τους:

“Η σχέση του καλλιτέχνη με τους ανθρώπους που τον ακολουθούν και τον αγαπούν μπορεί να ποικίλλει. Η δικιά μου περίπτωση είναι ιδιαίτερη, γιατί όλο αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 16 χρόνων! Ήμασταν στην ίδια ηλικία με τα παιδιά αυτά και μεγαλώσαμε μαζί. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο σε κάθε βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλάω μέσα από τα social media με τον κόσμο. Το Facebookκαι το Instagram με βοηθάνε πολύ. Ανεβάζω στιγμές της ημέρας, νέα σχέδια, μέσα από αυτά νιώθω ότι έρχομαι κοντά με όσους με ακολουθούν.”

Σχόλια