Η Sold Out περιοδεία στην Αμερική του Γιώργου Τσαλίκη, που τους τελευταίους 6 μήνες έχει κυριολεκτικά ταξιδέψει σε κάθε άκρη του πλανήτη και όπου υπάρχει ελληνισμός!

Η έκπληξη του Γιώργου Τσαλίκη στην μητέρα του

Με τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Μαυρογιάννη, ο οποίος είναι ο σημαντικότερος τουρ μάνατζερ του εξωτερικού για τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, έχουν σχεδιάσει μια περιοδεία η οποία ξεκίνησε από Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική και Καναδά με τις περισσότερες εμφανίσεις που έχει κάνει Έλληνας καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Οι εμφανίσεις του Γιώργου είναι όλες sold out με τον κόσμο να έχει αγαπήσει την απίστευτη ενέργεια του , το διασκεδαστικό του πρόγραμμα και την παρουσία του σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, σε σχολεία του απόδημου ελληνισμού, σε γηροκομεία κ.τ.λ

Η τελευταία του στάση σε Αμερική και Καναδά η οποία κράτησε ενάμιση μήνα περιελάμβανε 11 εμφανίσεις οι οποίες σημείωσαν τέτοια επιτυχία που ο απόηχος τους «αναγκάζει» τον Γιώργο και την ομάδα του να πάρουν παράταση για 4 ακόμη εμφανίσεις σε Νέα Υόρκη, Κάλγκαρι, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο στις αρχές του χρόνου.

Παράλληλα μετά από πολύμηνη απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα επιστρέφει σε καινούργια δισκογραφική στέγη Epic Music/Minos Emi Universal με καινούργιο single.
Ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ και του οποίου ο τίτλος όπως λένε οι συνεργάτες του Γιώργου του ταιριάζει γάντι…

Επίσης ο Γιώργος Τσαλίκης είναι σε συζητήσεις για την επανεμφάνιση του στην νυχτερινή Αθήνα μιας και λόγω της περιοδείας του στο εξωτερικό η οποία είχε οργανωθεί έναν χρόνο πριν, ο φετινός χειμώνας τον βρήκε εκτός πρωτεύουσας.

Η Sold Out περιοδεία στην Αμερική

Φωτογραφίες: Pinelopi Athanasopoulos

Σχόλια