Το τελευταίο διάστημα μια νέα πρόκληση έχει κατακλύσει τον κόσμο των social media.

Όλο και περισσότεροι χρήστες δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που δείχνουν πώς ήταν το 2009 και πώς είναι τώρα, δέκα χρόνια αργότερα.

Στο παιχνίδι έχουν μπει φυσικά και διάσημοι τραγουδιστές με τον Γιώργο Τσαλίκη να είναι αυτός που ξεχωρίζει με… διπλό χτύπημα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε με το κοινό του όχι μία, αλλά δύο φωτογραφίες του από το παρελθόν.

Στην μία μπορούμε να δούμε πώς ήταν πριν από δέκα χρόνια, ενώ στην άλλη βλέπουμε τον Γιώργο Τσαλίκη, πώς ήταν πριν από 20 χρόνια, τότε που έκανε τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της μουσικής.

Η πρώτη που ανέβηκε ήταν η φωτογραφία του 1999 στην οποία ο Τσαλίκης σχολίασε: “Τα τελευταία 20 χρόνια (ειδικά με τη δουλειά που κάνω) το μόνο που ζητάω είναι να έχω άσβηστο το φως μέσα στη ψυχή μου …Αυτό ζητάω και φέτος για εμένα και για όλους μας … Καλή φώτιση ! Χρόνια πολλά”.

Στην φωτογραφία του 2009 ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε: “Πριν λίγες μέρες σε ένα post έκανα ένα #20yearschallenge … Αυτό είναι το #10yearschallange που κάνουνε όλοι .. Κι εννοείται δε θα το έχανα!Ο χρόνος είναι υπεροχος όταν δε σε χαλάει μέσα σου ..Το «έξω» είναι πάντα υποκειμενικό ..Λέω εγώ τώρα ..

Σχόλια