Πλάνταξε η Αριστοτέλους με τα λόγια του Τσαλίκη για τον μικρό Ανδρέα που χάθηκε τόσο άδικα από τις φλόγες.

Η αποκάλυψη του Τσαλίκη για τον 11χρονο

Στο πλαίσιο της έκτακτης εκπομπής «Με αγάπη για την Ελλάδα», η Χριστιάνα Αριστοτέλους υποδέχτηκε στο στούντιο δημοσιογράφους, επώνυμους Κύπριους και ανταποκριτές, σε μια μεγάλη βραδιά ανθρωπιάς και αγάπης που διοργάνωσε ο Alpha Κύπρου, με το αποτέλεσμα να συγκινεί.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η Χριστιάνα Αριστοτέλους προσπάθησε πολλές φορές να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ωστόσο στην αναφορά του 11χρόνου Ανδρέα που κάηκε ζωντανός στην αγκαλιά του πατέρα ενώ η 13χρονη αδερφή του πήδηξε από τα βράχια για να σωθεί από τις φλόγες και έχασε επίσης τη ζωή της, δεν άντεξε και λύγισε.

Η μεγάλη βραδιά ανθρωπιάς και αγάπης έδωσε όμως ένα θετικό μήνυμα και ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να προσφέρει ότι μπορεί για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα. Στο τέλος της βραδιάς, το ποσό ξεπέρασε τις 200 χιλιάδες ευρώ!

Παρόντες στο τηλεφωνικό κέντρο, για να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή ήταν αρκετοί επώνυμοι όπως ο Λούης Πατσαλίδης, η Γωγώ Αλεξανδρινού, ο Ανδρέας Γιώρτσιος, ο Γιώργος Πενηνταέξ,ο Γιώργος Τσιάκκας, η Χριστίνα Παυλίδου, η Πόπη Αβραάμ, ο Χάρης Παπαθεοχάρους,η Ιωάννα Λαμπροπούλου και άλλοι.

Συγκινητικές οι εισφορές μίας εγχειρισμένης κυρίας που πρόσφερε το ποσό των 400 ευρώ που προόριζε για τις φυσιοθεραπείες των δύο επόμενων μηνών, αλλά και η μεγάλη προσφορά του συνδέσμου “Ένα όνειρο μια ευχή” που προσέφερε το ποσό των 5.000 ευρώ.

Ο τηλεμαραθώνιος κατόρθωσε μέσα σε 3 μόλις ώρες να συγκεντρώσει 200.500 ευρώ.

Πλάνταξε η Αριστοτέλους με τα λόγια του Τσαλίκη

Σχόλια