Η Τσαγκρινού αδειάζει τους Otherview σε συνέντευξη της που παραχώρησε στο περιοδικό People.

Έλενα Τσαγκρινού - Πάμε απ' την αρχή

«Πάμε απ’ την αρχή» είναι και ο τίτλος του πρώτου σου single.

Το περίμενα πώς και πώς. Ήθελα να βγάλω ένα τραγούδι που να με αντιπροσωπεύει. Όταν είσαι μέλος ενός συγκροτήματος, τα «θέλω» σου μοιράζονται. Τώρα είχα να σκεφτώ μόνο τι θέλω εγώ. Συστήνομαι ξανά στον κόσμο. Έχουν μία ξεκάθαρη προσωπικότητα μπροστά τους, την οποία πριν δεν έβλεπαν γιατί καλυπτόμουν με έναν τρόπο από το γκρουπ.

Μπορεί τα «θέλω» να μη μοιράζονται, όμως το ίδιο συμβαίνει με την αγωνία και το ρίσκο. Σωστά;

Η αγωνία, το στρες και το ρίσκο πολλαπλασιάζονται. Όμως αυτά τα πέντε χρόνια που ήμουν στους OtherViewέχω κάνει σημαντική προετοιμασία. Πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, live εμφανίσεις. Έμαθα να μη με κουράζει η νύχτα, γιατί είναι κάτι αρκετά δύσκολο, που στην αρχή δεν μου έβγαινε τόσο καλά.

Όταν έγινες μέλος των OtherView, ήσουν μόλις 19 χρόνων.

Ναι, και παρότι δεν ήμουν ακόμα έτοιμη, τα παιδιά με έριξαν στα βαθιά. Έτσι αντιμετώπισα καταστάσεις onstage που με έχουν κάνει να νιώθω σίγουρη. Αν δεν είχα αυτή την εμπειρία, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα σήμερα. Θα ένιωθα μεγαλύτερη ανασφάλεια.

Η Τσαγκρινού αδειάζει τους Otherview

Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγεις από το συγκρότημα;

Συνήθως δεν κάνω κάτι τυχαία. Πάντα περιμένω να ολοκληρωθεί σωστά μία κατάσταση στη ζωή μου, πριν όμως επέλθει φθορά. Ολοκλήρωσα πέντε χρόνια συνεργασίας με τους OtherView και έληξε το συμβόλαιό μας. Μετά άρχισα να σκέφτομαι πώς θέλω να προχωρήσω. Ήμουν σίγουρη ότι θέλω να ζήσω την εμπειρία της σόλο τραγουδίστριας, με τα εύκολα και τα δύσκολα, και έτσι δεν φοβήθηκα να φύγω από την προστασία του συγκροτήματος.

Πιστεύεις ότι, αν δεν είχες χωρίσει με τον Βασίλη Κουμεντάκο, θα είχες πάρει την απόφαση να φύγεις;

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν φύγω από το συγκρότημα. Μπορώ να σου πω ότι είναι σαν να ήταν για να συμβεί όλο αυτό. Έφτασε στο τέλος και επαγγελματικά και προσωπικά.

Σχόλια