Οι τρεις υποψήφιες και ο επικός καβγάς του Survivor έριξαν χθες το διαδίκτυο και τα social media. Δείτε τι έγινε…

survivor 2

Οι Διάσημοι του Survivor ήταν οι μεγάλοι νικητές με 10-5 στο αγώνισμα της ασυλίας και θα αποφύγουν να χάσουν κι άλλο παίκτη για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Οι Μαχητές, από την άλλη, δεν στάθηκαν τυχεροί στο αγώνισμα και πλέον θα πρέπει να αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους.

Για την πρώτη ατομική ασυλία υπήρξε ισοβαθμία μεταξύ του Ηλία Γκότση και του Χάρη Γιακουμάτου, όσον αφορά την εβδομαδιαία τους επίδοση.

Η παραγωγή, τελικά, έλαβε υπόψη τη συνολική τους απόδοση από την αρχή του παιχνιδιού. Έτσι η πρώτη ατομική πήγε στον Ηλία Γκότση. Την δεύτερη κέρδισε, μέσω του αγωνίσματος, ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Η Ροδάνθη Καπαρού είναι η πρώτη υποψήφια, που βγήκε μέσα από την κάλπη. Οι Ηλίας Γκότσης και Κωνσταντίνος Τσεπάνης, λόγω ατομικής ασυλίας, ψήφισαν Μαρίνα Πήχου και Ντάρια Τουρόβνικ αντίστοιχα.

Η σέξι Ροδάνθη και τα καυτά οπίσθια της

Οι Μαχητές έχασαν το έπαθλο της ασυλίας και έτσι ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ήταν εκείνος που κέρδισε την προσωπική ασυλία έχοντας κάνει τις περισσότερες νίκες πρότεινε προς αποχώρηση το πρώτο άτομο, την Μαρίνα.

Ο επικός καβγάς του Survivor

Από το αγώνισμα την ασυλία πήρε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης και πρότεινε προς αποχώρηση την Ντάρια, ενώ από τη συνολική ψηφοφορία υποψήφια προς αποχώρηση είναι η μικρή της παρέας, η Ροδάνθη.

Πώς νιώθουν όμως οι δυο δυνατές παίκτριες, Μαρίνα και Ντάρια, που είναι υποψήφιες προς αποχώρηση; Η Μαρίνα θα πει για τον Ηλία Γκότση «Είναι άνανδρο δε φορά παντελόνια…», ενώ η Ντάρια θα στολίσει τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη! 

Η κλίκα των Μαχητών


Οι μάσκες πέφτουν και η ομάδα των Μαχητών θα γίνει μαλλιά κουβάρια!
Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ!

«Ανεξαρτήτως ποιανού είναι η δουλειά, έτσι; Δεν λέω ότι υπάρχει κάποιου δουλειά συγκεκριμένη που πρέπει να φέρνει ξύλα. Πρέπει όλοι από μόνοι μας να καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε ξύλα για φωτιά. Δεν πρέπει να μαζέψουμε; Όπως σου έχω ξαναπεί, είμαστε πολλά άτομα ακόμα και δεν φαίνεται το ποιος δουλεύει ή το ποιος δεν δουλεύει.

Αλλά από τελείως ανθρώπινη σκοπιά είναι άσχημο να βλέπεις κάποιοι να κάνουν κι εσύ να λες ότι θα πας στο τέλος που θα είναι αναμμένη η φωτιά. Λες και έβρεξε ξύλα, άναψε από μόνη της η φωτιά κι εσύ έρχεσαι για το άραγμα», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

 

Σχόλια